Dit seizoen vroeg van het buitenleven genieten

Wat gaat komend seizoen brengen? Metalura biedt diverse oplossingen om thuis volop het buitenleven te genieten.

Buitenseizoen

Wat gaat komend seizoen brengen? Kunnen we dit jaar weer gaan reizen of blijven we nog een jaar rond om het huis? Metalura biedt diverse oplossingen om thuis volop het buitenleven te genieten. Afgelopen jaar hebben heel veel mensen geld en tijd in hun huis en tuin geïnvesteerd, wat veel ruimte en buitenleven plezier heeft opgeleverd, ook voor de komende jaren.

Lekker lang buiten blijven

De vraag naar tuinkamers en overkappingen is bij Metalura volop gestegen. Dat is niet voor niets want een tuinkamer en een overkapping bieden ultiem comfort en plezier. U heeft elke dag de mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan, heerlijk beschut, zelfs in de winter. Met ingebouwde verlichting, infrarood terrasverwarming en zonwering of sfeermakers zoals een terraskachel of open haard is het optimaal genieten van elk seizoen.

Het buitenverblijf afsluiten

De glazen wandsystemen van Metalura maken uw buitenruimte compleet; perfect op maat gemaakt en geschikt voor elk weertype. De perfect sluitende glazen draai-/vouwsystemen zorgen voor flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De panelen z?n volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen middels een enkele, verzonken rail. Zo blijft volledig doorzicht op uw tuin behouden. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slim-fitprofielen. De glazen wanden van oersterk en gehard veiligheidsglas ontwikkelt, produceert en monteert Metalura zelf.

Maak kennis met Metalura

Met een terrasoverkapping, tuinkamer of glazen wanden voor uw buitenverblijf, kunt u dit seizoen gegarandeerd vroeg van het buitenleven genieten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan een afspraak met Metalura. We inspireren u graag en denken met u mee.

Maak een afspraak met Metalura