Tijd voor verandering

Het najaar is het uitgelezen moment om ervoor te kiezen om uw overkapping of buitenverblijf af te sluiten met de glazen wandsystemen van Metalura.

De dagen worden korter. Het is vroeg donker, later licht en de temperaturen dalen. We zijn minder lang buiten, want het weer verandert. Het najaar is dan ook het uitgelezen moment om ervoor te kiezen om uw overkapping of buitenverblijf af te sluiten met een glazen schuifwand op maat.

Metalura glazen wandsystemen

Een overkapping of buitenverblijf geeft u op de momenten dat het weer aangenaam is veel vrijheid. Maar als het koud is, waait of regent bent u toch beperkt in uw mogelijkheden. Met glazen wandsystemen maakt u de overkapping of uw buitenverblijf wind- en waterdicht. Het resultaat is een heerlijke ruimte die ook in de herfst en winter volop te gebruiken is. Zeker als u de ruimte extra verwarmt met een terrasheater of een gezellige vuurtafel. Zo heeft u in de koude maanden veel plezier van uw buitenruimte.

Metalura glazen wandsystemen

Bij Metalura hebben we daarom twee soorten glazen wandsystemen ontwikkeld: transparante glazen schuifwanden en Steel-ART, die door het maatwerkaspect toepasbaar zijn in elke situatie. Steel-ART is gebaseerd op een industriële vormgeving met steellook profielen van duurzaam aluminium. Met Steel-ART ontstaat een spraakmakende ruimte, een echte eyecatcher. Met de transparante wandsystemen van Metalura creëert u meer rust en houdt u onbeperkt zicht op uw omgeving.

Metalura Steel-ART wandsystemen

Beide wandsystemen zijn beschikbaar in een draai-/vouwsysteem. Deze techniek zorgt ervoor dat u slechts één enkele rail nodig heeft, die in de vloer is weggewerkt. De panelen kunt u volledig naar de gevel plaatsen als u de panelen open wilt zetten. Als het draai-/vouwsysteem in uw overkapping niet mogelijk is, dan bieden we bij Metalura ook een schuifsysteem aan. De transparante of Steel-ART panelen glijden dan gemakkelijk over meerdere rails. Het schuifsysteem is gebaseerd op een staande constructie. Bij Metalura vertellen we u hier graag meer over.

Metalura glazen wandsystemen

Met de glazen wandsystemen van Metalura maakt u van uw buitenverblijf een extra woonruimte aan uw woning. Daarmee verlengt u ook het buitenleven gevoel. Want op de momenten dat het weer aangenaam is, zet u de wanden een stukje open en als het regent of guur is, zit u aangenaam beschut achter het glas.

Kortom, met Metalura haalt u het buitenleven bij u binnen.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.metalura.nl of bezoek ons Experience Center in Alblasserdam.