Nieuw: lamellendakoverkapping Moveo en Moveo Supreme

Met een lamellendakoverkapping van Metalura geniet je van iedere zonnestraal, ontspannen en beschut in de tuin. Metalura heeft twee verschillende lamellendakvarianten ontwikkeld. Laat je inspireren.

Met een lamellendak overkapping van Metalura geniet je van iedere zonnestraal, ontspannen en beschut in je tuin. Metalura heeft twee verschillende lamellendakvarianten ontwikkeld die allebei hun eigen kenmerken en charme hebben.

Buitenkamer
Beide modellen lamellendaken zorgen voor een harmonieuze fusie van binnen en buiten. Comfort en elegantie gaan daarbij hand in hand. Dankzij de geavanceerde technologie van deze lamellendakoverkappingen geniet je altijd van een sfeervolle en comfortabele buitenkamer.

Lamellendak Moveo
Kies voor het verfijnde ontwerp van de Moveo, met zijn gemotoriseerde lamellen die een optimaal klimaat bieden voor elke gelegenheid. Deze terrasoverkapping - die uit te breiden is tot een tuinkamer
De Moveo Supreme is ontwikkeld met oog voor constructiedetails. Alle elementen vormen een tot in de puntjes uitgewerkt design.

Lamellendak Moveo Supreme
De robuuste zuilen zijn multifunctioneel en geven de Moveo Supreme een eigentijdse uitstraling. Wanneer de terrasoverkapping wordt uitgebreid tot een tuinkamer kunnen de glazen wandsystemen zelf bepaald worden, van transparant tot Steel-ART. Tuinkamer Moveo Supreme heeft ook een volledig geïntegreerd ontwerp voor screens. Zo kan je de ruimte altijd kwalitatief en sfeervol naar wens afsluiten

Comfort
De Moveo en de Moveo Supreme zijn ook uitstekend toe te passen op bij een vakantiehuis of op een vakantiepark nabij het strand of water, of op je terras. Je hebt altijd grip op de hoeveelheid zonlicht en schaduw, dankzij de draadloos aanstuurbare lamellen in het dak. Ook bij een flinke regenbui zit je met de lamellen gesloten nog heerlijk droog.

Unieke samenwerking
Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden, ontstaat de lamellendakcollectie bij Metalura.

Bezoek Metalura
Wil je meer weten over de lamellendakoverkappingen van Metalua? Kijk dan op www.metalura.nl of maak een afspraak in het Experience Center in Alblasserdam. Daar geniet je van het allergrootste tuinkameraanbod van de Benelux. Laat je inspireren en kom langs.