string(1) "p"

Meer genieten met een Comfort tuinkamer

Metalura ontwikkelt lichte ruimtes opgebouwd uit glas en aluminium die als extra vertrek aan de woning voor vele doeleinden inzetbaar zijn.

Slimme glazen wandsystemen

Langer genieten van het najaar kan met een tuinkamer van Metalura. Dankzij de slimme glazen wandsystemen in de tuinkamer ontstaat een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Het resultaat is een lichte ruimte opgebouwd uit glas en aluminium die als extra vertrek aan de woning voor vele doeleinden inzetbaar is.

Comfort tuinkamer

De bewoners lieten door Metalura een ruime Comfort tuinkamer aan hun woning plaatsen met een glazen wandsysteem aan de voorzijde dat volledig open kan en aan de zijkant Steel-ART schuifwanden. De Metalura tuinkamer Comfort kenmerkt zich door een robuust design. De Comfort heeft een geïntegreerde hemelwaterafvoer en geen afschot in de overkapping. De Comfort tuinkamer is standaard leverbaar in drie kleuren. Voor de vloer kozen ze voor een GovaDeck vloer van 100% gerecycled kunststof. In de vloer is de rails van de glazen schuifwanden zo verwerkt dat de doorgang volledig vrij is.

Flexibiliteit in de indeling

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden alle flexibiliteit in de indeling van de panelen. De kaderloze beglazing met het draai-/vouwsysteem is volledig transparant en beschikt over ruimtebesparende slim-fitprofielen. De perfect sluitende glazen panelen zijn daardoor volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen. Zo blijft het panorama volledig behouden.

Steel-ART Design

Steel-ART slimme beglazing als zijwand is stijlvol en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Dankzij het unieke schuifsysteem is de Steel-ART slimme beglazing toepasbaar in deze situatie. Topkwaliteit aluminium wordt gecombineerd met topdesign!