Genieten van een duurzame terrasoverkapping of tuinkamer

Terrasoverkappingen en tuinkamers zijn erg gewild en dat is logisch. Ze geven je meer ruimte en extra woonplezier. Lekker elke dag naar buiten!

Een terrasoverkapping of tuinkamer geeft je meer ruimte en extra woonplezier. Je geniet  - aangenaam beschut - elke dag van je tuin en het buitenleven.

Bij Metalura kun je jouw buitenverblijf volledig naar je eigen wensen samenstellen en dankzij de duurzame materialen heb je er weinig omkijken naar.

Duurzame terrasoverkapping of tuinkamer
Bij Metalura maken we voor onze terrasoverkappingen en tuinkamers uitsluitend gebruik van duurzame materialen van Nederlandse leveranciers. Zo hebben we grip op de kwaliteit van onze producten en voorkomen we onnodig extra transporten. Alle terrasoverkappingen en tuinkamers van Metalura bestaan uit hoogwaardig aluminium voor een solide constructie en veiligheidsglas dat een storm doorstaat tot windkracht 12. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw buitenverblijf.

Maximaal uitzicht
Naast verschillende tuinkamermodellen en terrasoverkappingen, heeft Metalura ook diverse soorten glazen wandsystemen ontwikkeld. Met deze slimme glassystemen kun je jouw terrasoverkapping op elk gewenst moment eenvoudig uitbouwen tot een tuinkamer.

Deze innovatieve glazen wandsystemen kun je ook in een houten buitenverblijf of kapschuur plaatsen. Alle glazen wandsystemen van Metalura zijn maatwerk. Je hebt keuze uit transparante glazen panelen of stijlvol steellook design. Beide type glazen wandsysteem zijn duurzaam en geven je maximaal uitzicht op je tuin en de omgeving.

Wooncomfort
Kies je voor een glazen wandsysteem met een draai-/vouwsysteem dan profiteer je van een soepele geleiding over een enkele, slanke rail, die bovendien verzonken ligt. Voor extra comfort kun je tussen de glazen wanden extra tochtstrips laten plaatsen, zo voorkom je tocht en verlies van warmte. Het glazen schuifwandsysteem is beschikbaar in een drie, vijf- en zevenspoor voor een zeer grote opening in je tuinkamer.

Een glazen wandsysteem in je buitenverblijf biedt je meer wooncomfort en helpt je ook om op je energiekosten te besparen. Een terrasoverkapping met een glazen wandsysteem aan je woning vormt als het ware een extra schil, waardoor je uit de aanliggende kamer minder warmte verliest. Ook is het in je tuinkamer als de zon er even opstaat al snel aangenaam warm.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met een terrasoverkapping, een tuinkamer of de glazen wandsystemen van Metalura? Kijk dan op www.metalura.nl