Een perfect glazen wandsysteem voor het poolhouse

In elk seizoen van de beschikbare ruimte kunnen genieten die je tot je hebt? Dat kan met de slimme glassystemen van Metalura.

In elk seizoen van de beschikbare ruimte kunnen genieten die je tot je hebt? Dat kan met de slimme glassystemen van Metalura. De familie Meeuse wilden hun poolhuis af kunnen sluiten. Zij kozen voor een glazen-/draaivouwsysteem van Metalura, want deze glazen wanden kunnen volledig open. Hun poolhouse kreeg met de transparante glazen niet alleen een andere look, maar ook een volledig nieuwe functie. Ze maken nu niet alleen gebruik van deze luxe tuinkamer bij mooi weer, maar ook als het regent, waait of fris is, is het poolhuis een heerlijke plek om bij elkaar te komen en van het buitenleven te genieten.

Piet Meeuse: “De uitstraling van de glazen wandsystemen van Metalura is prachtig. De kwaliteit en het design sprak ons erg aan en de mogelijkheid tot maatwerk, dat maakt Metalura een betrouwbaar merk. Dankzij het solide systeem kunnen we nu elke dag gebruik maken van onze ruimte, wat het ook voor weer is.”

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig in één hoek te plaatsen. De enkele, verzonken rail maakt een onbeperkte doorgang en volledig doorzicht op de tuin vanzelfsprekend. De panelen glijden soepel over de rail en met de panelen gesloten is de buitenruimte gemakkelijk bij te verwarmen. Zodra de zon even schijnt, is de ruimte snel verwarmd en kunnen zelfs de panelen al snel een stukje open,

De familie Meeuse vertelt dat ze het Experience Center niet bezocht, ze hebben eigenlijk alleen op de website gekeken. “Daarna hebben we contact gehad met de medewerkers van Metalura, dat verliep zeer professioneel en goed. Ze werken zeer zorgvuldig en zijn erg vriendelijk. We zijn keurig en goed geholpen, we raden Metalura zeker aan.”

Meer weten? Kijk op Metalura.nl of maak een afspraak in het Experience Center of bij u thuis.