Samenkomen in de tuinkamer

Een tuinkamer van Metalura is de plek waar u samenkomt, om te eten, te borrelen, te sporten, te schilderen of te lezen. U bent buiten en toch ook binnen.

Samenkomen in de tuinkamer
Verleng uw buitenlevengevoel met een tuinkamer. Een tuinkamer van Metalura is de plek waar u samenkomt, om te eten, te borrelen, te sporten, te schilderen of te lezen. U bent buiten en toch ook binnen. Aangenaam beschut tegen de felle zon of juist tegen vallende regendruppels.

Met het Nederlandse weer weet u het maar nooit. Waait het? Dan houdt u de glazen wanden van de tuinkamer dicht, is het aangenaam van temperatuur of wilt u even goed ventileren, dan kunnen de glazen wanden een stukje of gewoon helemaal open.

Een verlengstuk van de woning
Geniet van lange avonden in de tuin. Een tuinkamer is echt een verlengstuk van de woning. Een tuinkamer is een heerlijke overkapping met een glazen wandsysteem. In de tuinkamer behoudt u het uitzicht op de omgeving en zit u heerlijk beschut achter het glas als het buiten fris is, maar u niet naar binnen wilt.

Tuinkamer
Een tuinkamer van Metalura is gebaseerd op een aluminium constructie. Ook een bestaande overkapping kunt u gemakkelijk uitbouwen naar een tuinkamer. Ondanks dat een tuinkamer niet volledig geïsoleerd is, zoals bij een serre, is een tuinkamer met een vuurtafel of een heater ook in de nazomer en herfst een comfortabele plek. Zodra de zon op de tuinkamer staat, is het er al snel behaaglijk en comfortabel.

Breed aanbod
In het assortiment van Metalura vindt u verschillende modellen tuinkamers, terrasoverkappingen en glazen wandsystemen waarmee u het hele jaar beschut en uit de wind zit.


Met een tuinkamer van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht, waarvan u 365 dagen plezier hebt, want met Metalura vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

Meer weten? Kijk op www.metalura.nl