De Rolls-Royce onder de glazen wandsystemen van Metalura

Wil je dagelijks genieten van je tuin? Comfortabel gebruikmaken van je terras zonder last van wind? Ontdek dan de voordelen van een glazen wandsysteem van Metalura.

Wil je dagelijks genieten van je tuin? Comfortabel gebruikmaken van je terras zonder last van wind? Ontspannen lunchen en dineren in je tuinkamer? Of transformeer jij jouw terrasoverkapping met glazen wandsysteem van Metalura in een atelier voor jouw favoriete hobby of in een oase voor jouw tropische planten? De mogelijkheden met Metalura zijn eindeloos. Laat je inspireren!

Ongekende kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit
Het Metalura glazen draai-/vouwsysteem is hét vlaggenschip van Metalura en staat voor ongekende kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. Het grote voordeel van de Metalura draai-/vouwsystemen is dat de glazen panelen volledig wegklapbaar en in één hoek te parkeren zijn. Zo behoud je volledig doorzicht op je tuin en een maximale doorloopruimte.

Steel-ART
Naast glazen panelen heb je bij Metalura ook keuze uit Steel-ART. Het Steel-ART ontwerp van Metalura is afgeleid van de stalen deuren uit de industriële designperiode van de jaren 20 en 30. Metalura combineert topkwaliteit aluminium met topdesign voor een unieke uitstraling. Steel-ART geeft je terrasoverkapping, veranda of kapschuur een compleet andere uitstraling. Dankzij maatwerk en het unieke Metalura draai-/vouwsysteem zijn de Steel-ART draai-/vouwsystemen toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping.

The feeling of real steel
Net als bij het Metalura draai-/vouwsysteem met transparante panelen, staat Steel-ART ook voor ongekende kwaliteit. Omdat er zich rubber tussen de profielen op het glas, bevindt, ontstaat er een solide geheel dat niet lekt en niet los kan gaan. De roedes zijn gemaakt van solide aluminium en speciaal gecoat zodat ze eruitzien en aanvoelen als echt staal. Steel-ART heeft ook een taatsdeuren effect, omdat de panelen ook te openen zijn als taatsdeuren. Dus wil je een echte steellook ervaring? Kies dan voor Steel-ART.

Meer informatie
Wil je meer weten over de glazen wandsystemen van Metalura? Bezoek dan het Experience Center in Alblasserdam en laat je inspireren of kijk op de website: www.metalura.nl.