Ontdek de slimme glasoplossingen van Metalura voor horeca en terras

De slimme oplossingen van glas en aluminium van Metalura zorgen ervoor dat jouw buitenruimte een comfortabele plek is om te verblijven, voor zowel voor woningen als voor bedrijven. Ontdek meer!

Met Metalura creëer je een aangenaam terras dat altijd vrij is van wind, kou en regen. Onze slimme oplossingen van glas en aluminium zorgen ervoor dat jouw buitenruimte een comfortabele plek is om te verblijven. Voor woningen en ook voor bedrijven, want met een tuinkamer, glazen wandsysteem of lamellendakoverkapping laat je jouw gasten nog meer genieten van jouw restaurant, horecagelegenheid of vakantiepark. En daarmee realiseer je ook meer omzet en vergroot je de aantrekkelijkheid van jouw locatie.

Comfortabele Horeca Terrasoverkappingen
Maak jouw terras aantrekkelijker met een horeca terrasoverkapping. Je biedt een comfortabele ruimte waar jouw gasten van hun maaltijd of drankje kunnen genieten. Ze zijn omgeven door het buitenleven, maar beschermd tegen de elementen. Een glazen wandsysteem zorgt voor beschutting tegen wind en regen, terwijl jouw gasten toch kunnen genieten van het zonlicht en het uitzicht. Je zorgt voor een aangename, uitnodigende sfeer die gasten langer laat blijven en vaker terug laat komen.

Verhoogde verhuurbaarheid van vakantiewoningen
Voor vakantieparken en verhuurders van vakantiewoningen is het maximaliseren van de verhuurbaarheid cruciaal. Door Metalura's terrasschermen te integreren in de buitenruimtes van jouw vakantiehuizen, creëer je extra aantrekkingskracht voor potentiële huurders. Een afgeschermde buitenruimte biedt privacy, comfort en een gevoel van luxe, waardoor jouw vakantiewoningen zich onderscheiden van de rest.

Slimme parkeeroplossingen met Solar Carports
Naast het verbeteren van de gastervaring, biedt Metalura ook oplossingen voor de praktische aspecten van jouw bedrijfsvoering. Met een solar carport bied je een slimme parkeeroplossing die niet alleen auto's beschermt tegen de zon en weersinvloeden, maar ook duurzame energie opwekt. Dit zorgt niet alleen voor een groen imago voor jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot kostenefficiëntie op de lange termijn.

Maatwerk voor elke situatie
Of je nu een klein terras hebt of een groot vakantiepark beheert, Metalura biedt een brede collectie aan oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Van compacte terrasoverkappingen tot uitgebreide tuinkamers, er is een passend model voor elke situatie. Met onze maatwerkopties kun je jouw buitenruimte volledig aanpassen aan de stijl en vereisten van jouw bedrijf.

Door comfort te combineren met functionaliteit, vergroot je niet alleen de tevredenheid van jouw gasten, maar verhoog je ook jouw omzet en maak je jouw bedrijf aantrekkelijker voor potentiële huurders of klanten. Door onze focus op kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid, zijn we bij Metalura jouw ideale partner voor het versterken van jouw zakelijke succes.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of maak een afspraak in het Experience Center. www.metalura.nl