Terrasoverkapping Aliplast

Maximaal genieten van je tuin met een terrasoverkapping

Met de lente en zomer in het vooruitzicht willen we weer volop gaan genieten van onze tuin en/of terras. Het gezellig buiten vertoeven met het gezin of onder vrienden. Proeven van allerlei lekkernijen, genieten van een glas wijn,…

Aliplast terrasoverkapping

Die momenten van geluk wil Aliplast je graag laten proeven onder een aluminium terrasoverkapping van Aliplast . Met een Aliplast terrasoverkapping creëer je een unieke buitenruimte die het best te vergelijken is met een ‘open veranda’. Deze overkapping wordt vooral gebruikt als zonwering voor je terras, maar biedt eigenlijk nog tal van andere voordelen:
• Bescherming tegen de zon
• Bescherming tegen minder prettige weergrillen
• Bescherming van je tuinmeubelen, aangezien deze niet lijden onder de weersomstandigheden
• Bescherming van je woning in de zomer tegen de warmte met een aangrenzende terrasoverkapping
• Genieten van lange zomeravonden
• Gebruik als opslagplaats voor allerhande zaken

Een terrasoverkapping kan aangrenzend aan je woning gebouwd worden, maar kan ook losstaand in uw tuin geplaatst worden. In dit geval spreken we van een pergola.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast. 

Wens je meer informatie over de terrasoverkappingen van Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.