Profielfoto van Aliplast

Aliplast

Waaslandlaan 15, B 9160 Lokeren

Over ons

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren

Aliplast West Europa

Aliplast Aluminium Systems West Europa zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, serres, schuifsystemen en vliesgevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.

Aliplast West Europa, gelegen in Lokeren, stelt 320 mensen tewerk in zijn imposante en moderne kantoren en productiemagazijnen.

Alles onder 1 dak

We besteden niets uit! Alles gebeurt onder 1 dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, serres, schuifsystemen en vliesgevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Zo krijgen we de volledige controle over onze productieketen zonder dat we stappen van het productieproces moeten uitbesteden.

Omdat we alles binnenshuis houden, zijn onze afdelingen beter op elkaar afgestemd. We krijgen een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van onze profielen en toebehoren. Op die manier kunnen we ook het kostenplaatje van het productieproces beter drukken, wat uiteindelijk ook u ten goede komt. Om deze redenen vormt Aliplast voor u het ideale profiel!

Corialis Group

Aliplast Belgium maakt deel uit van de internationaal befaamde Corialis Group (Core Innovative Aluminium Integrated Solutions), die goed is voor een omzet van ca 400 miljoen euro en 1300 mensen tewerk stelt.

De hoofdkwartieren van Corialis Group zijn eveneens gelegen in Lokeren, België. Verder heeft Corialis Group vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Portugal (Smart Systems).

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.


Wens je meer informatie over Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.

Dealers

laatst toegevoegd
Alu Comfort's profielfoto

Alu Comfort

Alruco Serrebouw's profielfoto

Alruco Serrebouw

Alisco BV's profielfoto

Alisco BV

Dreumel Ramen & Deuren's profielfoto

Dreumel Ramen & Deuren

Van Esseveld's profielfoto

Van Esseveld

Bouten BV Kozijn en  Geveltechniek's profielfoto

Bouten BV Kozijn en Geveltechniek

Horsten Kozijnen BV's profielfoto

Horsten Kozijnen BV

Ontdek de 52 dealers