Een trendy look voor jouw woning met aluminium gevelbekleding

In de hedendaagse architectuur is een combinatie van aluminium gevelbekleding met gevelstenen of bepleistering dé trend.

Gevelbekleding Deco Wall met handig kliksysteem

De aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast bestaat uit een handig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven je woning meteen een strakke uitstraling.

Bepaal zelf de kleur en het lijnenspel

Met vier verticale profielen (smal, breed, diep of open) en één horizontaal profiel, bepaal je zelf het lijnenspel van je woning. Ook qua kleur is de keuze eindeloos. Bij de Belgische aluminiumfabrikant Aliplast kies je uit een uitgebreid kleurengamma waarin tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben.

Tips voor een origineel resultaat

Zin gekregen om creatief uit de hoek te komen? Een extra speciaal kleurenspel bekom je door het achtergrondprofiel van je gevelbekleding in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel. Door ook je deuren en poorten mee te bekleden geef je je woning ook een unieke look. Je kunt de Deco Wall gevelbekleding zelfs voor je raam laten doorlopen. Zo breng je daglicht naar binnen, maar geniet je toch van de nodige privacy.

Snel en makkelijk geïnstalleerd

De plaatsing van de Deco Wall gevelbekleding is eenvoudig. Het systeem bestaat uit een basisprofiel, dat ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel heeft. Daarop monteert men de afwerkingsprofielen met behulp van een handig kliksysteem. Et voilà, een strak resultaat zonder zichtbare bevestiging!

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De keuze voor aluminium is niet toevallig. Aluminium is duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig te onderhouden. Met Deco Wall gevelbekleding profiteer je van al deze voordelen. Je gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jaren mooi. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en het behoud van je gekozen kleur.

Wens je meer info over aluminium gevelbekleding, neem dan contact op met een Aliplast verdeler in je buurt voor advies.