Aluminium Panorama vouwwand

Binnen en buiten worden één dankzij de aluminium Panorama vouwwand van Aliplast.

Maximale openheid

Een aluminium Panorama vouwwand van Aliplast is de ideale manier om binnen en buiten te scheiden of net te verbinden. De Panorama zorgt bij mooi weer voor de ideale beleving van de buitenruimte. Bij slecht weer vormt de Panorama de perfecte afsluiting voor een comfortabele beleving. Het uniek design is een streling voor het oog, maar zorgt tegelijk ook voor een goede stabiliteit.


Het voordeel van een vouwwand is dat deze over de hele breedte geopend kan worden, wat zorgt voor een maximale openheid van je leefruimte. Een onbelemmerd zicht naar buiten? Meer woongenot en ruimtelijk gevoel? Een vouwwand haalt het natuurgevoel naar binnen.

Verschillende toepassingen

De Panorama kan op verschillende manieren geopend worden. Zo kan het vouwwandsysteem geheel of gedeeltelijk opengevouwen worden en is het zowel binnen- als buitendraaiend toepasbaar. Bovendien kan je, naast de standaard toepassing met kader, ook voor een vlakke dorpel kiezen waardoor de Panorama gebruiksvriendelijk is voor personen met beperkte mobiliteit doordat er geen opstap meer is.


Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.


Wens je meer informatie over dit vouwwandsysteem? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.