Maak je dromen waar met een gepersonaliseerde serre

Een Aliplast-serre biedt je een nieuwe wereld van plezier en comfort en vrijheid.

Binnen en buiten worden één

Een serre is een overgang tussen de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten, alleen of met vrienden en familie. Een Aliplast-serre is zichzelf 1001 kansen bieden om eindeloos geluk te proeven.

Ieder seizoen genieten

De serres van Aliplast beantwoorden aan zeer hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op jouw maat gefabriceerd. Met een Aliplast-serre ben je verzekerd van een ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo heb je de garantie om elk seizoen van je serre te kunnen genieten. Bovendien bespaar je energie en draag je zo bij tot het behoud van onze planeet. Dankzij een breed gamma kies je de serre die exact past bij jouw smaak en levensstijl.

Kwaliteit

Alle partners van Aliplast stemmen in met het kwaliteitscharter dat precieze bepalingen meegeeft omtrent de normen van fabricatie en plaatsing. De Aliplast-partners krijgen permanente technische opleiding in ons Centre of Excellence dat is uitgerust met de laatste spitstechnologie. Op die manier kan de fabrikant-installateur je een perfecte uitvoering garanderen. Voor een vrijblijvende prijsofferte kan je terecht bij één van onze partners bij jou in de buurt

Lakgarantie

Aliplast biedt je een brede waaier van kleuren met een standaard lakgarantie van 15 jaar. Aliplast bracht zelfs een aantal kleuren op de markt waarbij je geniet van 25 jaar lakgarantie!