Duurzame aluminium kozijnen

Bij de realisatie van je droomhuis zijn de principes van duurzaam bouwen bijna niet meer weg te denken.

Slimme, duurzame aluminium kozijnen

Er zijn heel wat voorwaarden om over een duurzame woning te kunnen spreken en één daarvan is de keuze van aluminium kozijnen en deuren, die een impact hebben op de energie-efficiëntie van je woning. Het prestatieniveau (wind- en waterdichtheid) en de thermische isolatie van je aluminium kozijnen en deuren worden alsmaar belangrijker en daar heeft Aliplast voor jou mee over nagedacht.

Star 75 kozijnen

Zo beantwoordt Aliplast op de vraag naar ultra performante isolatie systemen met de 'Star 75' kozijnen –en deurenreeks, die uitermate geschikt is voor lage energiewoningen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zowel thermische als akoestische isolatie en design samenkomen.

Het ‘Star75’ systeem behaalt deze uitmuntende isolatiewaarden dankzij het gebruik van unieke Noryl® strips en EPDM-dichtingen waardoor de doorgang van warmte of koude van buiten naar binnen, en omgekeerd, sterk verhinderd wordt.

Dankzij het ‘Star75’ systeem is een Uw-waarde (warmtedoorgangscoëfficient van het raam) mogelijk van 0.94 W/m²K waardoor je beantwoordt aan alle mogelijke eisen, zelfs voor passiefbouw.

Kortom, met de ‘Star 75’ aluminium kozijnen en deuren geef je niet enkel een unieke toets aan je droomhuis, maar bespaar je tevens op energie- en stookkosten waardoor u ook bijdraagt aan het behoud van onze planeet.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

 

Wens je meer informatie over de kozijnen van Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.