Minimalistisch wonen, binnen én buiten

Wie op zoek is naar slanke ramen en deuren voor binnen én buiten is bij Aliplast aan het juiste adres!

IDA - binnendeuren en -wanden

Met IDA, Interior Doors Aluminium, profileert Aliplast zich, als enige systeemhuis van aluminium profielen voor buitenschrijnwerk, nu ook op de markt voor binnendeuren en –wanden in aluminium met de uitstraling van staal. Het voordeel is dat binnendeuren in aluminium lichter zijn dan staal, slanker dan houten binnendeuren, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur of -wand. Deze aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpallet van het interieur aangepast kunnen worden. Door de specifieke manier van ontwikkelen wordt er steeds maatwerk geleverd dat bovendien lokaal geproduceerd wordt!

Max Light – ramen, deuren en schuifpuien

De elegante en slanke ‘Max Light’ profielen voor ramen, deuren en schuifpuien zijn de beste keuze voor aluminium buitenschrijnwerk. Voor de kozijnen heb je een minimale aanzichtbreedte van 35 mm. Bovendien is er de keuze tussen verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor iedere woning, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen.

De VG500 Max Light en Ultraglide Max Light (hef)schuifpuien hebben een ultraslanke middenstijl van 45 mm. De schuifpuien zijn er in verschillende toepassingen (monorail, duorail, trirail, vlakke dorpel,…) en de vleugels kunnen een glasgewicht tot wel 440kg aan.

De Max Light serie voldoet aan zeer strenge normen voor zowel thermische als akoestische isolatie.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-weerstand van de gekozen kleuren beter zijn en ook een langere weerbestendigheid hebben.

Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie zijn terug te vinden op de website van Aliplast.