Aluminium binnendeuren IDA

Stijlvolle aluminium binnendeuren en wanden: licht, ruimte en klasse voor je interieur

Minimalistische steellook binnenoplossingen

IDA, ofwel 'Interior Doors Aluminium', springt in op de trend van minimalistische binnendeuren en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter. IDA doet het met aluminium! Waarom? De aluminium binnenoplossingen zijn lichter dan staal, slanker dan houten binnendeuren, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. 

Oneindige mogelijkheden

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur -of wand naar jouw wensen die jouw woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

Je kan zowel enkele, dubbele als taatsdeuren terugvinden in het gamma, maar je hebt ook de keuze om naast jouw deur boven -en/of zijlichten te plaatsen. Afhankelijk van jouw smaak en interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen. 

Deze aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpallet van het interieur aangepast kunnen worden. Door de specifieke manier van ontwikkelen wordt er steeds maatwerk geleverd dat bovendien lokaal geproduceerd wordt!

IDA is een onderdeel van Aliplast Aluminium Systems. Zowel IDA als Aliplast ontwikkelen aluminium systemen voor binnen- en buitenoplossingen voor ramen en deuren. Mocht u meer interesse hebben in buitenoplossingen bezoek dan www.aliplast.nl.

Meer informatie

Download hier de volledige brochure.

Voor meer informatie kunt u ook de website bezoeken of contact opnemen via info@idadoors.com