Op zoek naar trendy steellook deuren ? Ontdek deze IDA deuren!

Stijlvolle aluminium binnendeuren en wanden: licht, ruimte en klasse voor je interieur

Glazen deuren en wanden zorgen niet enkel voor een lichtrijke woning, maar maken de ruimte ook direct een stuk groter. Wil je je woning ook een unieke touch geven ? Kies dan voor de karaktervolle aluminium deuren met glas van IDA: steellook deuren met de voordelen van aluminium.


Waarom aluminium?
Aluminium heeft interessante materiaalvoordelen. Zo is een aluminium binnendeur op en top onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn ze zeer soepel in gebruik dankzij het feit dat aluminium licht in gewicht is. Verder is aluminium een uiterst duurzaam materiaal. Aluminium is sterk, blijft jaren mooi en is bovendien 100 % recycleerbaar.


Eindeloos spelen met kleuren
Wat de kleur van de profielen betreft, daar zijn de mogelijkheden eindeloos. Een aluminium binnendeur hoeft niet altijd zwart te zijn. Mag het iets meer zijn? Ga dan voor de IDA deur in RUST-TC kleur. Dit is de poederlakvariant van het luxueuze Cortenstaal.
Bij een Scandinavisch interieur oogt een witte aluminium deur licht en fris. Dankzij de verschillende kleuren, vind je zeker de gepaste IDA deur voor jouw interieur. Zijn er bijvoorbeeld houtaccenten in je kamer aanwezig, probeer dan een koper- of bronskleur om een mooi creatief geheel te bekomen.

Voor iedere woonstijl
Aluminium deuren met glas creëren een luxe sfeer in huis en passen door hun strakke belijningen in elk interieur; of je nu van een industriële, landelijke of moderne woonstijl houdt. Je kan kiezen uit enkele of dubbele deuren, pivotdeuren of schuifdeuren. Ook de vakverdeling - geen vakverdeling of (a)symmetrische vakverdeling – bepaal je zelf. Met deze tijdloze binnendeuren- of wanden creëer je met minimale aanpassingen een totaal nieuwe sfeer.

Meer info ? Contacteer een IDA dealer in uw buurt.