Schuifpuien? Zo groot mogelijk graag!

We willen graag een groot binnen-buitengevoel. Daarom kiezen we voor grote schuifpuien om het zicht op de tuin of terras zo groot mogelijk te maken.

Slanke profielen zorgen een maximale lichtinval
De Ultraglide is de sterkste schuifpui in het assortiment van Aliplast Aluminium Systems. De schuivende vleugel kan een totaal gewicht van 440kg hebben. Wanneer je kiest voor zo'n grote schuivende vleugel, neem je best een hef-schuifsysteem. Zo kan je je grote schuifpui toch heel vlotjes openen en sluiten.

Geen dorpel of overstap van binnen naar buiten
Kies je voor een vlakke dorpel, dan zit het kader van je schuifpui onderaan in de grond. Zo heb je geen overstap meer van binnen naar buiten. Dat verhoogt zeker het binnen- buitengevoel, want je vloer loopt gewoon door. Ook voor minder mobiele mensen is dit veel makkelijker.

Extra smalle versie
De Ultraglide bestaat zelfs in een extra slanke versie: de Ultraglide Max Light, maar met dezelfde sterke isolatiewaarde. Energiebesparend dus, en ideeal voor een BENG woning.

25 jaar kleurgarantie
Aliplast biedt je 25 jaar kleurgarantie aan op meer dan 50 kleuren. Het geeft je een veilig gevoel dat je ramen en de kleur ervan jarenlang meegaan.

Wens je meer informatie over de schuifpuien van Aliplast? Op www.aliplast.com vind je alle informatie. Of ga eens langs bij een Aliplast verdeler in je buurt.

Foto's / Realisaties van : Verabo - Aluvano - Bouten Kozijn en geveltechniek - Desender