Partner

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren

Ultraslank aluminiumsysteem

Elegante en slanke aluminium raam- en deuprofielen die zorgen voor een maximale lichtinval.

Aliplast Aluminium Systems lanceert met zijn nieuwe ‘Max Light’ serie uiterst slanke aluminium raam- en deurprofielen op de markt. De elegante en slanke profielen zorgen voor een minimale aanzichtbreedte van 35mm die bijdragen aan de esthetiek van jouw woning én voor een optimale lichtinval zorgen. Deze reeks van thermisch onderbroken raam- en deurprofielen zijn geschikt voor woningen waarin strenge eisen worden gesteld aan thermische én akoestische isolatie.

Verschillende esthetische keuzemogelijkheden

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor iedere woning, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen. Naast de ‘Steel’ variant die uitstekend past voor de staal-renovatie bieden we een volledig vlakke ‘Modern’ versie evenals een verdikt profiel, genaamd ‘Design’, dat de indruk wekt van een vliesgevel.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

Wens je meer informatie over deze ultraslanke raam- en deurprofielen? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.

meer van deze professional

Eco Futural

Sterk isolerend 3-kamerprofiel

De schuifpui met een superslank design

Geniet van een onbelemmerd uitzicht met de nieuwe VG500...

Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui met vlakke dorpel: onbegrensd genie...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.