Aliplast

Partner

Ultraslank aluminiumsysteem

Elegante en slanke aluminium raam- en deuprofielen die zorgen voor een maximale lichtinval.

Aliplast Aluminium Systems lanceert met zijn nieuwe ‘Max Light’ serie uiterst slanke aluminium raam- en deurprofielen op de markt. De elegante en slanke profielen zorgen voor een minimale aanzichtbreedte van 35mm die bijdragen aan de esthetiek van jouw woning én voor een optimale lichtinval zorgen. Deze reeks van thermisch onderbroken raam- en deurprofielen zijn geschikt voor woningen waarin strenge eisen worden gesteld aan thermische én akoestische isolatie.

Verschillende esthetische keuzemogelijkheden

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor iedere woning, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen. Naast de ‘Steel’ variant die uitstekend past voor de staal-renovatie bieden we een volledig vlakke ‘Modern’ versie evenals een verdikt profiel, genaamd ‘Design’, dat de indruk wekt van een vliesgevel.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

Wens je meer informatie over deze ultraslanke raam- en deurprofielen? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Duurzame aluminium kozijnen

Bij de realisatie van je droomhuis zijn de principes van duurzaam bouw...

Terrasoverkapping Aliplast

Maximaal genieten van je tuin met een terrasoverkapping

Het kozijn van de toekomst

Het kozijn van de toekomst: Uniek design dankzij de verborgen vleugel