De schuifpui met een superslank design

Geniet van een onbelemmerd uitzicht met de nieuwe VG500 Max Light aluminium schuifpui van Aliplast!

Elegant, slank en een maximale lichtinval

De ultraslanke middenstijl van maar 45mm in plaats van 100mm zorgt voor een elegant en slank design en draagt bij aan de esthetiek van jouw woning. Dankzij de bijna onzichtbare profielen en de grote glaspartijen, tot 300kg en 3 meter hoog, wordt een optimale lichtinval gecreëerd.

Zelfs met zijn minimalistische profielen beantwoordt de VG500 Max Light nog steeds aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden. De VG500 Max Light is er voor elke bouwsituatie; zowel nieuwbouw als renovatie.

De VG500 Max Light is beschikbaar met verschillende toepassingen: schuif, hefschuif, monorail, duorail, 3-rail, vlakke dorpel en hoekopstelling glas/glas.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van jouw gekozen kleuren beter zijn en ook een langere weerbestendigheid hebben. 

Wens je meer informatie over de schuifpuien van Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.