Partner

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren

Bedrijfsoverzicht Aliplast

De schuifpui met een superslank design

Geniet van een onbelemmerd uitzicht met de nieuwe VG500 Max Light aluminium schuifpui van Aliplast!

Elegant, slank en een maximale lichtinval

De ultraslanke middenstijl van maar 45mm in plaats van 100mm zorgt voor een elegant en slank design en draagt bij aan de esthetiek van jouw woning. Dankzij de bijna onzichtbare profielen en de grote glaspartijen, tot 300kg en 3 meter hoog, wordt een optimale lichtinval gecreëerd.

Zelfs met zijn minimalistische profielen beantwoordt de VG500 Max Light nog steeds aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden. De VG500 Max Light is er voor elke bouwsituatie; zowel nieuwbouw als renovatie.

De VG500 Max Light is beschikbaar met verschillende toepassingen: schuif, hefschuif, monorail, duorail, 3-rail, vlakke dorpel en hoekopstelling glas/glas.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van jouw gekozen kleuren beter zijn en ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

Wens je meer informatie over de schuifpuien van Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.

Meer lezen over
'De schuifpui met een superslank design'?

meer van deze professional

Luxus

Thermisch onderbroken systeem voor landelijke woningen

Het kozijn van de toekomst

Het kozijn van de toekomst: Uniek design dankzij de ver...

VG500 Max Light

Maximaliseer licht, luxe en isolatie

Toon alle 24 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.