Nieuw: minimalistische schuifpui met ingebouwde profielen

Miniline, da’s net een openschuivende glazen wand.

Minimalistische schuifpui met een maximale lichtinval

De nieuwe Miniline van Aliplast, da’s net een openschuivende glazen wand. Geniet van een maximale transparantie: alle aluminium profielen van deze minimalistische schuifpui worden namelijk onzichtbaar ingebouwd. Blijft over: enkel het verticale aluminium profiel van slechts 20mm breed. Je woning en de ruimte rondom worden één. Deze puien kunnen tot 4 meter hoog gemaakt worden.

Een optimaal open gevoel
De open hoek oplossing geeft een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten. Een ononderbroken uitzicht om van te genieten. Bovendien heeft dit schuifraam een vlakke dorpel waarbij de vloer binnen en buiten op dezelfde hoogte liggen, zonder overstapje. Niet alleen heel mooi, maar ook rolstoelvriendelijk.

Hoogwaardige technische prestaties
Met een Uw-waarde van 1,5 W/m²K, een luchtdichtheid klasse 4, een waterdichtheid klasse 8A en een akoestische waarde Rw (C;Ctr) van 38,1 dB (-1,-5) past deze oplossing perfect in toepassingen met de strengste eisen op alle vlakken.

Unieke lakgarantie van 25 jaar
Aluminium ramen zijn beschikbaar in oneindig veel kleuren. Naar afwerking kan je kiezen voor mat, glanzend, of structuurlak. Aliplast geeft 25 jaar garantie op 50 courante kleuren. Het Qualicoat Seaside kwaliteitslabel zorgt ervoor dat uw lakkleur extra beschermd is tegen agressieve milieus (uitlaatgassen, zoute zeelucht,...). Op alle andere kleuren geniet u van 15 jaar garantie. Een geruststelling voor de toekomst.

Benieuwd wat Aliplast u nog meer te bieden heeft ? Klik hier