TV meubel RANK – MAATWERK

TV meubel RANK is een stoer, industrieel TV meubel gemaakt van een dunne kunsthars gebonden beton/cement mortel rustend op een fraai stalen onderstel.

TV meubel RANK – MAATWERK

TV meubel RANK is een stoer, industrieel TV meubel gemaakt van een dunne kunsthars gebonden beton/cement mortel rustend op een fraai stalen onderstel. Een TV meubel heeft vaak een centrale plaats in het interieur. Met TV meubel RANK haal je een mooi, sereen meubel in huis, dat gezien mag worden. Door zijn vormgeving biedt dit meubel niet alleen plaats voor jouw televisie en randapparatuur, maar ook voor een leuke lamp, schaal of plant. Hierdoor krijgt jouw TV meubel al een heel andere uitstraling. Beton is duurzaam, stijlvol en robuust en goed te combineren met robuust hout voor een wat natuurlijke uitstraling of juist met staal voor de complete industriële look.

Het meubel is afgewerkt met een matte componenten lak om de cement gebonden kunsthars mortel te beschermen tegen vocht en vuil en de beleving van beton te behouden. Ook de oude houten schuifdeur is afgewerkt met een matte transparante lak.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.boxworx.nl 

Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT  Naaldwijk