Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

TV meubel RANK met schuifdeur van hout

TV meubel RANK is een stoer en tijdloos TV meubel met een zeer realistische betonlook rustend op een fraai stalen onderstel.

TV meubel RANK – MAATWERK

TV meubel RANK met schuifdeur van hout is een stoer en tijdloos TV meubel met een zeer realistische betonlook. Het model van dit meubel is mooi in eenvoud en heeft een fraaie afwerking. Dit in combinatie met de gebruikte hoogwaardige materialen maken TV meubel RANK een ware blikvanger in jouw woonkamer. En dat is belangrijk. Een TV meubel heeft immers vaak een centrale plaats in het interieur.

Met TV meubel RANK met schuifdeur van hout haal je een mooi, sereen meubel van beton in huis dat gezien mag worden. Door zijn vormgeving biedt dit meubel niet alleen plaats voor jouw televisie en randapparatuur, maar ook voor een leuke lamp, schaal of plant. Hierdoor is dit meubel niet slechts functioneel, maar maakt het je zithoek compleet.

Betonlook
Beton of betonlook in je interieur is de laatste jaren bijzonder populair en dat is niet onterecht. Beton is een warm materiaal met heel wat kleurenmogelijkheden. Maar beton heeft ook een tijdloos karakter. Het is duurzaam, stijlvol en robuust en goed te combineren met andere materialen zoals hout voor een wat natuurlijke uitstraling of juist staal voor de complete industriële look. Verder is beton ook gebruiksvriendelijk en past het in verschillende woonstijlen. TV meubel RANK is door zijn eenvoud in vorm en verschillende kleuropties goed te plaatsen in een industriele living, maar ook zeker in bijvoorbeels een Scandinavische woonstijl.

Het meubel
TV meubel RANK is handgemaakt van een stevige houten basis. De houten basis is vervolgens voorzien van meerdere lagen dunne kunsthars, gebonden beton/cement mortel. De cement gebonden kunsthars mortel vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de mortel gewonnen. Deze waterdichte, watervaste en zeer stijlvolle mortel maken het meubel duurzaam en heel gebruiksvriendelijk.

Na volledige droging is het TV meubel rondom volledig behandeld met een duurzame vuil en vochtwerende coating. TV meubel RANK vraagt weinig onderhoud. Gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar!

De betonnen kast rust op een subtiel fraai onderstel van staal. En daarmee is ook de naam van de kast ontstaan. Een robuuste kast op een rank onderstel.

Maatwerk
TV meubel RANK is helemaal zelf samen te stellen. Het TV meubel RANK staat in onze webshop in een aantal standaard maten tot een lengte van 300cm. De ombouw van het meubel heeft een standaarddikte van ca 7cm. In onze basiscollectie wordt het meubel aangeboden met een diepte van 40cm en een totale hoogte van 40cm. De hoogte van het stalen onderstel is 6cm. Omdat wij al onze meubels zelf vervaardigen en op bestelling produceren, is het evenwel mogelijk om het meubel te laten maken in een afwijkende maatvoeren. Zo kunt u ervoor kiezen om het meubel hoger of dieper te laten maken. U kunt er echter ook voor kiezen om het meubel in een andere lengte te laten maken.

Het TV meubel kan tot en met een lengte van 220cm worden gemaakt zonder staander (vakverdeling). Bij meubels langer dan 220cm wordt er voor extra stevigheid een staander geplaatst. De positie van de staander bepaal jij. Geef daarbij aan of je de schuifdeur rechts of links van het meubel wilt.

Kleuren
TV meubel RANK met schuifdeur kan in verschillende kleuren beton/cement mortel worden geleverd.

Je kunt maar liefst kiezen uit tien kleuren beton:

 • OFF WHITE
 • GREY (origineel beton kleur)
 • LIGHT GREY
 • ANTRACIET
 • FIG
 • ROET
 • Extra donker ROET
 • TAN
 • MINK
 • MUD

Onderstel
Het ranke onderstel is een gelast frame van staal, kokermaat 15x15mm. Het staal is in meerdere kleurafwerkingen te verkrijgen.

 • Blank staal
 • Origineel, donker staal
 • Mat zwart

Schuifdeur
Kies je voor een TV meubel van beton met een schuifdeur dan is in de basis van het meubel aan de boven en onderzijde een stalen u-profiel verzonken. De schuifdeur wordt geleid door het u-profiel. Door de toevoeging van een schuifdeur hoef je je geen zorgen meer te maken over de minder fraaie randapparatuur bij jouw televisie. Deze verberg je eenvoudig achter de mooie, welgevormde oude houten plank.

De houten schuifdeur kunnen wij maken van verschillende typen hout al naar gelang jouw woonwensen en eventuele andere houtsoorten die je al jouw interieur gebruikt. 

Hout geeft warmte aan je interieur en is erg goed te combineren met andere materialen zoals beton en staal. Let er echter wel op dat je niet te veel verschillende houtsoorten in je interieur gebruikt. In onze webshop hebben wij ook TV meubel RANK met schuifdeur van leer. Leer is net zo goed als hout en beton een natuurlijk materiaal dat erg goed combineert met andere materialen. Het is ontzettend sfeervol, warm en comfortabel en geeft je interieur meer karakter. Neem eens een kijkje en laat je verrassen hoe mooi het beton combineert met de verschillende kleuren robuust leer.

Vrijblijvende offerte
Zoals hierboven omschreven zijn de lengte, hoogte en breedte van TV meubel RANK variabel. Op aanvraag is dit meubel ook te bestellen in een andere maatvoering. Dus heb jij andere wensen, mail ons dan voor de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave.

Het TV meubel RANK is ook goed te combineren met Overzettafel RANK met hout. Dit tafeltje is zo ontworpen dat hij over het TV meubel geschoven kan worden en zorgt ervoor dat snoeren en randapparatuur uit het zicht zijn.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: https://boxworx.nl