Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Salontafel CUBE

Salontafel CUBE is een eigentijdse, stoere salontafel met een zeer realistische betonlook.

Salontafel CUBE

Salontafel CUBE is een eigentijdse, stoere salontafel met een zeer realistische betonlook. In de serie CUBE hebben wij ook een bijpassende bijzettafel ontwikkeld. Het model van deze tafel is mooi in eenvoud en fraai afgewerkt.

Betonlook
Beton of betonlook in je interieur is de laatste jaren bijzonder populair en dat is niet onterecht. Beton is een warm materiaal met heel wat kleurenmogelijkheden. Maar beton heeft ook een tijdloos karakter. Het is gebruiksvriendelijk en past in verschillende woonstijlen. Salontafel CUBE is door zijn vorm en verschillende kleuropties niet alleen goed te plaatsen in een industriele living, maar ook zeker in een moderne of Scandinavische woonstijl.

Het meubel
Salontafel CUBE is handgemaakt van een stevige houten basis. De houten basis is vervolgens voorzien van meerdere lagen dunne kunsthars, gebonden beton/cement mortel. De cement gebonden kunsthars mortel vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de mortel gewonnen. Deze waterdichte, watervaste en zeer stijlvolle mortel maken deze tafel duurzaam en heel gebruiksvriendelijk.

Na volledige droging is de tafel rondom volledig behandeld met een duurzame vuil en vochtwerende coating. De tafel vraagt weinig onderhoud en is daarom een ideale salontafel. Gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar!

Kleuren
Salontafel CUBE is hier afgebeeld in de betonkleur extra donker ROET. Deze tafel kan ook in andere kleuren beton/cement mortel worden geleverd.

Je kan maar liefst kiezen uit tien kleuren beton.

De dikte van het blad is standaard ca 4 cm. De lengte, hoogte en breedte is daarentegen variabel en kan op aanvraag ook in een andere maatvoering worden gemaakt. Dus heb jij andere wensen, mail ons dan voor de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom!

Salontafel CUBE is mooi te combineren met bijzettafel CUBE uit dezelfde serie. Zet de tafels naast elkaar voor een ruimtelijk effect of gebruik de bijzettafel als extra tafeltje naast de bank.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.boxworx.nl