Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Tafel STONE

Tafel STONE is met zijn stoere, tijdloze model en gemaakt van een zeer realistische betonlook een ware blikvanger in jouw woonkamer.

Tafel STONE

Tafel STONE is een stoere, tijdloze tafel met een zeer realistische betonlook. Het model is mooi in eenvoud en heeft een fraaie afwerking. Dit in combinatie met de gebruikte hoogwaardige materialen maken tafel STONE een ware blikvanger in jouw woonkamer of kantoor! Het model van de tafel leent zich erg goed om dienst te doen als modieuze eettafel. Maar tafel STONE is ook zeker een zeer stijlvol bureau. Daarentegen is het ook denkbaar om dit model te gebruiken als een fraaie sidetable. Tafel STONE wordt immers door ons met de hand gemaakt en kan daarom ook in andere maatvoeringen worden vervaardigd. tafel betonlook

Betonlook
Beton of betonlook in je interieur is de laatste jaren bijzonder populair en dat is niet onterecht. Beton is een warm materiaal met heel wat kleurenmogelijkheden. Maar beton heeft ook een tijdloos karakter. Het is gebruiksvriendelijk en past in verschillende woonstijlen. Tafel STONE is door zijn vorm en verschillende kleuropties niet alleen goed te plaatsen in een industriele living, maar ook zeker in een Scandinavische woonstijl.

Het meubel
Tafel STONE is handgemaakt van een stevige houten basis. De houten basis is vervolgens voorzien van meerdere lagen dunne kunsthars, gebonden beton/cement mortel. De cement gebonden kunsthars mortel vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de mortel gewonnen. Deze waterdichte, watervaste en zeer stijlvolle mortel maken tafel STONE duurzaam en heel gebruiksvriendelijk.

Na volledige droging is de tafel rondom volledig behandeld met een duurzame vuil en vochtwerende coating. Tafel STONE vraagt weinig onderhoud en is daarom de ideale eetkamertafel of bureau. Gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar!

De eetkamertafel heeft naar keuze aan één zijde een mooie stijlvolle poot van staal. Aan de andere zijde loopt het tafelblad in een hoek van 90º mooi door naar de vloer. Kies je liever voor eenvoud, kies dan voor de optie met aan beide zijden eenzelfde tafelpoot. Hierbij heb je de keuze uit een onderstel van staal aan beide zijde of juist beton.

Kleuren
Tafel STONE kan in verschillende kleuren beton/cement mortel worden geleverd.

Je kan maar liefst kiezen uit tien kleuren beton:

  • OFF WHITE
  • GREY (origineel beton kleur)
  • LIGHT GREY
  • FIG
  • ROET
  • Extra donker ROET
  • ANTRACIET
  • TAN
  • MINK
  • MUD

De dikte van het blad is standaard ca 7-8 cm. De lengte, hoogte en breedte is daarentegen variabel en kan op aanvraag ook in een andere maatvoering worden gemaakt. Dus heb jij andere wensen, mail ons dan voor de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom!

Met de Memento eetkamerstoel maak je tafel STONE compleet. De Memento eetkamerstoel is eenvoudig in ontwerp en gemaakt van prachtig dik zadelleer in combinatie met een rank stalen onderstel. De combinatie van het model en de gebruikte materialen van de stoel sluiten heel mooi aan met de evenzo natuurlijke materialen en ingetogen model van de tafel STONE.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.boxworx.nl