string(1) "p"
Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Guggenheim Vase – Big

De textuur van het handgemaakte oppervlak vangt licht prachtig op waardoor de vaas een artistiek object wordt.

De Guggenheim Vase Big is een prachtige artistieke vaas van 101 CPH. Guggenheim is een serie sculpturale keramische vazen ??gebaseerd op archetypische geometrie. De textuur van het handgemaakte oppervlak vangt licht prachtig op waardoor de vaas een artistiek object wordt. De Guggenheim-serie is handgemaakt keramiek en verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.

De Guggenheim vazen zijn met de hand geglazuurd en kunnen daarom in kleur variëren.

De Guggenheim Vase Big is een mooie brede, hoge vaas die prachtig alleen staat als object of juist met droogbloemen of een enkele losse tak. Maar deze vaas combineert ook goed met andere vazen uit de collectie van 101 CPH. Zet 2 of drie vazen bij elkaar op je dressoir voor een waar kunstobject.

101 CPH

101 Copenhagen is een Deens designmerk opgericht in 2017. Met een passie voor materialen en verfijnde texturen heeft dit merk een sterke visie om accessoires te ontwerpen die staan voor vakmanschap, kwaliteit en tijdloos design. De ontwerpen komen voort uit een samensmelting van de Scandinavische interieurstijl en de oude Japanse opvatting. Een Japans interieur kenmerkt zich door natuurlijke vormen en materialen met een functionele vormgeving. In het bijzonder door de aandacht voor details worden deze eigenschappen omgezet in sfeervolle, minimalistische meubels en accessoires. Stijlvolle objecten die rust en sereniteit uitstralen. 101 CPH heeft hiermee een collectie gecreëerd van unieke en tijdloze producten.

De Guggenheim Vase Big is verkrijgbaar in de kleur Black. De maten van de vaas zijn d 47cm x h 43cm.

Let op: deze vaas is niet waterdicht.

Combineer Guggenheim Vase Big mooi met andere modellen uit deze collectie van 101 CPH, zoals Guggenheim Vase Mini en Guggenheim Vase Square.

Voor meer informatiebezoek u op onze website