Profielfoto van BoxWorx

BoxWorx

Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

BoxWorx staat voor unieke en eerlijke meubels, vakmanschap en passie voor interieur. Boxworx is een jong en vernieuwend bedrijf op het gebied van interieur. We bruisen van de ideeën en zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en differentiërende ontwerpen. Items die jouw huis onderscheidend maken en aansluiten op nieuwste trends op het gebied van interieur. In onze interieur webshop vind je onze basiscollectie die bestaat uit meubelen en accessoires van natuurlijke en eerlijke materialen. Alle meubels uit onze collectie zijn met de hand vervaardigd. Binnen ons bedrijf hebben we – naast een passie voor interieur – ook een liefde voor natuurlijke materialen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld (reclaimed) hout dat door natuurlijke invloeden is verweerd en een eigen unieke uitstraling heeft. Daarnaast zal je veel staal en beton in onze collectie terugzien. Ons uitgangspunt is altijd dat onze artikelen een bijzonder verhaal hebben en door handwerk zijn vervaardigd van natuurlijke materialen en grondstoffen. Doordat onze meubels door ons ontworpen en met de hand gemaakt worden, zijn onze items uniek. We werken dan ook niet met massavoorraden. Naast de basiscollectie is het mogelijk om jouw meubel op maat te laten maken en helemaal te laten aansluiten aan jouw wensen en woning.

BoxWorx is een jong en vernieuwend bedrijf op het gebied van interieur en lifestyle.

In onze webshop vind je een basiscollectie meubelen, lifestyle producten en accessoires van natuurlijke en eerlijke materialen. Alle meubels worden door onszelf met de hand vervaardigd. Met de accessoires en lifestyle producten proberen wij ons assortiment te completeren. Ons uitgangspunt is dat al onze artikelen een bijzonder verhaal hebben en door handwerk zijn vervaardigd van natuurlijke materialen en grondstoffen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar pure en unieke items die passen bij de huidige trends op het gebied van interieur en lifestyle. Ook bij het ontwerpen en vervaardigen van onze eigen collectie houden wij de natuurlijke materialen zo puur als mogelijk. Door het gebruik van (reclaimed) hout dat door natuurlijke invloeden is verweerd, creëren wij items die stuk voor stuk uniek zijn.

Uw order wordt door ons met veel aandacht en passie op bestelling gemaakt. Wij werken niet met massavoorraden. Zo houden we onze items uniek en bieden wij u de mogelijkheid om uw meubel nog persoonlijker te maken. Er is niks zo persoonlijk als smaak. Langer, breder of hoger, korter, smaller of lager of misschien een mix van twee stijlen, verras ons met uw ideeën en wensen. Wij leveren namelijk ook maatwerk en denken graag met u mee om uw persoonlijke sfeer in huis te creëren.


Don’t count the days
Make the days count!


En dat is ons motto en de reden waarom BoxWorx is opgericht.
Wij [Jeff en Susanne] zijn de oprichters van dit bedrijfje. Naast onze banen en vier mooie kinderen, hebben we altijd onze uitlaatklep gevonden in het maken van meubels voor onszelf en anderen.

We zijn beide opgegroeid in een ondernemersgezin aan de kuststreek. We zijn trots op onze ouders. Ze hebben altijd hard moeten werken en dat ging lang niet altijd over rozen. Met deze kennis en ervaring werd het wel een hele grote stap om van onze hobby ons werk te maken.
Door een reeks van zeer intense gebeurtenissen hebben wij uiteindelijk toch het roer omgegooid: we moeten doen waar we samen gelukkig van worden en dan zien we wel hoe het verder gaat. En dat is de basis geweest voor de start van BoxWorx.

Succes kan je niet kopen.
Dat klopt! Maar wij geloven sterk dat als je iets doet met veel passie en liefde er geen sprake kan zijn van falen. Ja…het is hard werken, maar met enorm veel plezier! Het geeft ons zoveel nieuwe energie en een oneindig gevoel van geluk. En dat is toch onbetaalbaar!

Jeff en Susanne