Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Artwork WALLFLOWER

Artwork Wallflower is het prachtige werk van fotograaf Sarah Kirsten Vlekke. Wallflower wordt geleverd in een mooie mat zwarte lijst met helder glas.

Sarah Kirsten Vlekke

Sarah is een zeer getalenteerde fotografe. Haar visie, techniek en eigenzinnige stijl zijn uniek. Haar foto’s zijn niet alleen technisch goed maar ook bijzonder. Ze zijn creatief en prikkelen het brein voor het gewenste effect. Sarah houdt van geënsceneerde fotografie. Details en perfectie staan daarbij bovenaan. ‘Ik ben altijd op zoek naar een kwinkslag: Er moet iets gebeuren in het beeld dat triggert om te blijven kijken’, aldus Sarah.

Wallflower

Project Wallflower gaat over mensen die vastzitten in hun omgeving. Dat laat Sarah zien door de kleding en de achtergrond helemaal op elkaar af te stemmen. Voor deze foto heeft Sarah een jasje laten ontwerpen in dezelfde stof als de achtergond van de foto. De mysterieuze rust die de foto uitstraalt, de donkere warme kleuren en uiteraard de afmeting van Wallflower maken dat dit werk een echte tijdloze eyecatcher is voor aan jouw muur.

Kunst in je interieur

Een groot kunstwerk geeft je interieur sfeer en warmte en maakt je interieur helemaal af. En een kleine tip: Kunst hoeft niet het laatste stukje van de puzzel te zijn als je aan het inrichten bent. Sterker nog, je kunt er misschien beter mee beginnen. Als je het op de juiste manier aanpakt, kan een groot artwork een geweldige basis voor de rest van je interieur zijn.

In onze webshop hebben wij nog meer alternatieven voor bijzondere wanddecoraties zoals de Binga basket EARTH bijvoorbeeld.

Voor meer informatie bezoek u op onze website