Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Salontafel MASS

Salontafel MASS is door zijn ronde vorm en massieve levendige tafelblad van oude dikke eiken balken een echte eyecatcher in je interieur.

Salontafel MASS

Salontafel MASS is door zijn ronde vorm en massieve levendige tafelblad een echte eyecatcher in je interieur. Het blad is van oude dikke eiken balken die verlijmd zijn en vervolgens met uiterste precisie is rond gefreesd. Het karakteristieke dikke blad rust op drie poten van staal.

Ronde vormen
Ronde vormen in je interieur is een groeiende woontrend. Door ronde meubels toe te voegen aan je woonkamer doorbreek je de rechte strakke lijnen in huis. De ronde vormen zorgen voor een speels effect. Door ronde en rechte meubels met elkaar te combineren creeer je een mooie balans in huis.

Oude Japanse techniek
Het eiken blad van Salontafel MASS is natuurlijk gekleurd door middel van branding. Deze speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd op eeuwenoude Japanse tradities. Het hout krijgt hierdoor een unieke zwarte koollaag. De oerkracht van het vuur is prachtig zichtbaar zowel in de kleur als in de textuur van het hout. Het hout wordt afgespoeld en na droging vervolgens afgewerkt met een speciale componenten olie. De hitte en het vuur zorgen ervoor dat de natuurlijke nerven en scheuren nog meer zijn geaccentueerd. Het eikenhouten blad van de salontafel krijgt hierdoor zijn artistieke en originele afwerking en een levendige diepzwarte matte kleur.

Kleuren
Zwarte meubels in je interieur zorgen niet alleen voor een stoere uitstraling, maar ook zeker voor warmte en puurheid. Ga je echter liever voor puur natuur? Salontafel Mass kan ook worden vervaardigd met een natuurlijk blank eiken blad of een vergrijsd eiken blad.

Ongeacht de kleurkeuze van het blad, wordt deze altijd afgewerkt met een matte transparante beschermende laag. Hierdoor vraagt deze tafel weinig onderhoud. Gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar!

Ook voor het onderstel van staal kan je kiezen uit verschillende afwerkingen. Op de foto zijn de stalen poten afgewerkt in een koper kleur. Koper geeft een warm contrast met het diep zwarte blad. Voor de afwerking kan echter ook gekozen worden voor natuurlijk staal met de originele walslaag of de kleur mat zwart. Als je kiest voor natuurlijk gekleurd staal, krijgt dit altijd een transparante coating. Het onderstel is voorzien van meubeldoppen, zodat het staal nooit direct in contact staat met jouw vloer.

Maatwerk
Salontafel MASS kan in verschillende diameters worden gemaakt. Ben je geïnteresseerd in een andere maatvoering, neem dan per mail contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.boxworx.nl