Profielfoto van BoxWorx
BoxWorx
Industriestraat 50, 2671 CT Naaldwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Salontafel BRANT

Salontafel BRANT is een mooi sereen en tegelijkertijd ook stoer meubel geïnspireerd op de Japanse interieurstijl.

Salontafel BRANT

Salontafel BRANT is een mooi sereen en tegelijkertijd ook stoer meubel. Het model is volledig geinspireerd op de Japanse interieurstijl. Een Japans interieur kenmerkt zich door natuurlijke vormen en materialen met een functionele vormgeving. In het bijzonder door de aandacht voor details worden deze eigenschappen omgezet in sfeervolle, minimalistische meubels. Stijlvolle meubels die rust en sereniteit uitstralen.

Het blad van salontafel BRANT is van 4cm dik eiken. De mooie nerfen en knoesten geven het blad een heel natuurlijke uitstraling. Het blad rust op twee blokpoten met een zeer realistische betonlook. Deze tafel is mooi in eenvoud en dankzij de combinatie van de gebruikte natuurlijke materialen echt een lust voor het oog. De tafel is vrij laag waardoor hij niet de aandacht opeist in je interieur. Je zithoek blijft hierdoor ruimtelijk ogen.

Oude Japanse techniek
Het eiken blad van Salontafel BRANT is natuurlijk gekleurd door middel van branding. Deze speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd op eeuwenoude Japanse tradities. Het hout krijgt hierdoor een unieke zwarte koollaag. De oerkracht van het vuur is prachtig zichtbaar zowel in de kleur als in de textuur van het hout. Het hout wordt afgespoeld en na droging vervolgens afgewerkt met een speciale componenten olie. De hitte en het vuur zorgen ervoor dat de natuurlijke nerven en scheuren op een fraaie manier zijn geaccentueerd. Het eikenhouten blad van de salontafel krijgt hierdoor zijn artistieke en originele afwerking en een levendige diepzwarte matte kleur.

Betonlook
De blokpoten van salontafel BRANT hebben een realistische betonlook. Beton of betonlook in je interieur is de laatste jaren bijzonder populair en dat is niet onterecht. Beton is een warm materiaal met heel wat kleurmogelijkheden. Maar beton heeft ook een tijdloos karakter en is erg mooi in combinatie met andere natuurlijke materialen zoals hout.

Kleuren
Zwarte meubels in je interieur zorgen niet alleen voor een stoere uitstraling, maar ook zeker voor warmte en puurheid. Ga je echter liever voor puur natuur? Salontafel BRANT kan ook worden vervaardigd met een natuurlijk blank eiken of een vergrijsd eiken blad.

Ongeacht de kleurkeuze van het blad, wordt deze altijd afgewerkt met een matte transparante beschermende laag. Hierdoor vraagt deze tafel weinig onderhoud. Gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar!

Ook voor de blokpoten zijn verschillende kleuropties mogelijk. Wij beschikken maar liefst over tien kleuren beton.

Salontafel BRANT is in zijn eenvoud niet alleen mooi als salontafel, maar kan evenzogoed gebruikt worden als TV meubel. Het meubel kan bovendien in verschillende maten worden gemaakt. Ben je geïnteresseerd in een andere maatvoering, neem dan per mail contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.boxworx.nl