487 locaties haard & kachel
31 merken haard & kachel

Constante trek met de BlueChimney rookgasventilator: ideaal voor je schoorsteen

Dealers

Contura - Zweedse houtkachels van topkwaliteit. Duurzaam en Co2 neutraal.

Dealers

Naast ontwerpers van houtkachels zijn ze bij Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur.

Dealers

Altijd een haard van Dimplex die bij u past.

Dealers

DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook één van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond biedt DRU jou een unieke collectie aan.

Dealers

EdilKamin, al meer dan 55 jaar leider in hout- en pelletverwarming !!

Dealers

Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en tuinhaarden. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1844.

Dealers

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woning efficiënt te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programma's van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

Dealers

HEATCONNECT - Voor de optimale vuurbeleving

Dealers

Bij Helex kunt u terecht voor een uitgebalanceerd assortiment aan gas en hout gestookte haarden en kachels. Zowel inbouw als vrijstaand behoren tot de keuze mogelijkheden. Verder heeft Helex een zeer uitgebreid assortiment aan rookgas-afvoerkanalen beschikbaar.

Dealers

Dé specialist in gietijzeren kachels.

Dealers

Jøtul is één van s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden.

Dealers

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en sinds kort de eerste elektrische haard: de Kalfire E-one. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht.

Dealers

Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt.

Dealers

Haarden Import Holland is de importeur van het merk Meteor. De Deense fabrikant Meteor maakt al ruim 30 jaar inzetkachels van formaat.

Dealers

Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels.

Dealers

Duurzaam genieten van vuur met een houtkachel van Scandinavisch design met zeer effectieve verwarming. Topkwaliteit van Nordpeis!

Dealers

Echte NunnaUuni. Om u warm te houden. Kachels gemaakt met authentiek Mammutti-speksteen genereert zachte en langdurige warmte.

Dealers

Oxford maakt warmte met een vleugje industriële uitstraling!

Dealers

Specialist in houtkachels en houthaarden. RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

Dealers

Sinds ons bedrijf in 1978 in Odense werd opgericht, doen wij er alles aan om onze klanten de beste houtkachels te bieden die er op de markt zijn, met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

Dealers

Duitse topkwaliteit

Dealers

SPARTHERM: Compromisloze houthaarden

Dealers

Stovax is één van de grootste kachel en vuurhaarden fabrikanten in Groot Brittanië. Stovax biedt een ongeëvenaarde keuzen aan kwaliteits producten, zoals men mag verwachten van een marktleider. Door hoogstaande onderzoeken in ontwikkelingslaboratoria, werken de ontwerp ingenieurs van Stovax constant om innovatieve haarden en kachels te produceren. Die haarden en kachels staan zeer hoog aangeschreven in de industrie voor hun uitstekende elegantie en prestaties. Wat voor type brandstof het ook is, gas, hout of elektra, de Stovax en Gazco groep biedt een zeer brede keuze aan producten. Ook kunnen zij jou voorzien van een reeks hoge kwaliteitsaccessoires en rookkanalen, om jou ervan te verzekeren dat jij alles hebt om jouw keuze voor een haard of kachel te voltooien.

Dealers

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Dealers

Een voortreffelijke warmtebron

Dealers

de Veldheer - Handmade in Hummelo Stoere en robuuste houtkachels

Dealers

Familiebedrijf Wanders uit het Achterhoekse Netterden tekent, ontwikkelt en bouwt in eigen huis al sinds decennia de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Gaat uw keuze uit naar een vrijstaande haard of wilt u een strakke inbouwhaard? Wanders fires & stoves heeft een dermate groot assortiment dat er voor ieder interieur en voor iedere verwarmingsbehoefte een geschikte kachel of haard beschikbaar is.

Dealers

YOURFIRE