string(1) "p"

De SWISSCAVE WL120F WIT Retro stijl wijnkoelkast

Deze unieke witte Retro Stijl wijnkast heeft één enkele klimaatzone en is een lust voor het oog

Swisscave WL120F Wit Retro Stijl Wijnkoelkast

Witte Retro Wijnkast van SWISSCAVE. Deze unieke witte Retro Stijl wijnkast heeft een enkele klimaatzone en is een lust voor het oog. Een wijnkast waar iedereen iets over te zeggen heeft als ze hem zien staan, en meestal krijgen ze er ook dorst van.

Deze wijnkoelkast is gemaakt op basis van Retro Design zonder de allernieuwste technieken op het gebied van wijnkoeling te vergeten. Wijnkoelkast voor vrijstaand gebruik! Dankzij de ronde 'hoeken' en mooie afwerking van deze wijnkoelkast met haar felle witte kleur is dit een ware eyecatcher. Er kunnen +/- 40 wijnfessen in bewaard worden. Dit aantal is mede afhankelijk van het soort wijnflessen en de afmetingen van de flessen.

Van binnen is deze wijnkoelkast voorzien van houten uitschuifbare rekken met telescooprails op kogellagers. De houten legger helemaal onderin heeft twee uitklapbare voetjes waardoor deze legger ook gebruikt kan worden als display legger. U kunt dan aangebroken flessen shuin/rechtop zetten en/of mooie flessen extra laten zien.

Deze houten rekken hebben een ideale voorgevormde pasvorm voor wijnflessen. De geïsoleerde glasdeur is afsluitbaar met een slot.

Deze SWISSCAVE is voorzien van betrouwbare temperatuurbeheersing via de digitale temperatuurregeling op het display.

Meer informatie
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website