De SWISSCAVE WLB-360F-MIX Wijnbewaarkast

Wijnbewaarkast van middelgroot formaat, voor opslag van maximaal 127 flessen

Swisscave WLB-360F-MIX Wijnbewaarkast

Wijnbewaarkast van middelgroot formaat, voor opslag van maximaal 127 flessen. Deze SWISSCAVE wijnbewaarkast met 1 klimaatzone uit de Premium Edition range van SWISSCAVE combineert design met de allernieuwste techniek op het gebied van wijnpreservering. Deze middelgrote wijnbewaarkast is bedoeld om vrijstaand te gebruiken. Dankzij de nette afwerking van de gehele wijnkast een ware eyecatcher. Er kunnen minimaal 110 en maximaal 127 flessen wijn in, dit is afhankelijk van het soort flessen en hun afmetingen, en hoeveel houten rekken u in de wijnkast laat zitten. Als u de helft van de wijnrekken eruit haalt kunnen er maximaal 127 flessen wijn in.
Dankzij de rustieke uitstraling past deze moderne SWISSCAVE WLB-360F wijnbewaarkast perfect in vrijwel iedere interieurstijl.

Deze SWISSCAVE wijnbewaarkast wordt standaard zonder handgreep geleverd, de deur is zonder handgreep gewoon te openen. Optioneel zijn diverse handgrepen verkrijgbaar in diverse kleuren. Het interieur van deze wijnbewaarkast is voorzien van houten uitschuifbare rekken met telescooprails op kogellagers. Deze houten rekken hebben een ideale voorgevormde pasvorm voor wijnflessen. De geïsoleerde glasdeur is afsluitbaar met een slot.

Deze SWISSCAVE is voorzien van betrouwbare temperatuurbeheersing via de digitale temperatuurregeling op het display. De wijn ligt volledig trillingsvrij in een veilige omgeving voorzien van de juiste klimatologische factoren die nodig zijn voor een ideale rijping van uw wijn.

Dankzij het verwarmingselement is deze wijnbewaarkast tevens geschikt voor plaatsing in koude kelders of schuren. Zolang het maar boven de 0 graden Celsius blijft en niet warmer is als 38 graden Celsius dan zal de wijnkast goed zijn werk blijven doen en de gewenste instellingen aanhouden.

Voor een mooie presentatie van uw wijnen, zodat de etiketten leesbaar zijn kunnen optioneel extra display leggers worden bijbesteld.

Meer informatie
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website