De SWISSCAVE WLB-460DFLD Wijnbewaarkast

Wijnserveerkast met 2 klimaatzones

Swisscave WLB-460DFLD Wijnbewaarkast

Uit de nieuwste generatie wijnbewaarkasten van SWISSCAVE komt deze SWISSCAVE WLB-460DFLD Wijnserveerkast met 2 klimaatzones. Speciaal ingericht voor gebruik in de Horeca, of voor mooie presentatie van uw wijnen thuis. Prominent schuin opgesteld, met een sfeervol wit licht dat door de kast valt en hoogwaardige donker roodbruine Sapeli Mahonie rekken op zwarte telescooprails.

Deze grote SWISSCAVE wijnserveerkast met 2 klimaatzones uit de Premium Edition range van SWISSCAVE combineert design met de allernieuwste techniek op het gebied van wijnpreservering. Deze grote wijnbewaarkast is bedoeld om vrijstaand te gebruiken. Dankzij de nette afwerking van de gehele wijnkast een ware eyecatcher. Er kunnen maximaal 134 flessen wijn in, dit is afhankelijk van het soort flessen en hun afmetingen.

Deze SWISSCAVE wijnbewaarkast wordt standaard zonder handgreep geleverd, de deur is zonder handgreep gewoon te openen. Optioneel zijn diverse handgrepen verkrijgbaar in diverse kleuren. De geïsoleerde glasdeur is afsluitbaar met een slot.

Deze SWISSCAVE is voorzien van betrouwbare temperatuurbeheersing via de digitale temperatuurregeling op het display. De wijn ligt volledig trillingsvrij in een veilige omgeving voorzien van de juiste klimatologische factoren die nodig zijn voor een ideale rijping van uw wijn.

Dankzij het verwarmingselement is deze wijnbewaarkast tevens geschikt voor plaatsing in koude kelders of schuren. Zolang het maar boven de 0 graden Celsius blijft en niet warmer is als 38 graden Celsius dan zal de wijnkast goed zijn werk blijven doen en de gewenste instellingen aanhouden.

Afmetingen
HxBxD 172 x 60 x 73 cm
Hoogte (mm) 1720 mm
Breedte (mm) 595 mm
Diepte (mm) 725 mm

Meer informatie
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website