Profielfoto van Wijnklimaatkastkopen.nl

Wijnklimaatkastkopen.nl

Over ons

Wijnklimaatkastkopen.nl is onderdeel van de Vinologics groep, die zich sinds 2003 bezighoudt met de import en verkoop van wijn, wijnkoeling & accessoires. Met veel plezier delen wij onze passie voor wijn met een groeiende groep klanten en partners.

Met het importeren van wijn zijn wij ongeveer 10 jaar geleden gestopt. Sindsdien richten wij ons volledig op wijnkoeling. Wij leveren wijnkoeling van hoge kwaliteit, uit eigen voorraad, met eigen transport en met uitstekende aftersales en service. 

De populariteit en de algemene kennis van wijn onder de Nederlandse consument is de laatste 15 jaar enorm gegroeid. Steeds meer mensen ontdekken dat een zorgvuldig geselecteerde wijn ook na aanschaf de juiste behandeling verdient om in het glas volledig tot zijn recht te komen.

Een belangrijk aspect hiervan zijn de klimatologische omstandigheden waaronder de wijn wordt bewaard en de temperatuur waarop hij wordt geserveerd. Omdat weinig huizen beschikken over een geschikte wijnkelder en reguliere koelkasten niet geschikt zijn om wijn op de juiste manier te bewaren, overwegen steeds meer mensen de aanschaf van een speciale wijnklimaatkast om hun geliefde drank in te koelen voor consumptie en conservering. 

In Nederland en België bieden wij een breed assortiment aan van wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten aan. Wijnkoeling geschikt voor inbouw in de keuken, plaatsing in een kelder of woonkamer, op evenementen en beurzen én voor gebruik in café of restaurant. Wij hebben een passend model voor iedere lokatie en voor ieder doel.

Bij het ontwerp van al onze producten wordt gestreefd naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding in een modern en representatief design. Uw wijncollectie mag tenslotte best gezien worden!

A votre santé!

Sebastiaan Koppers
Wijnklimaatkastkopen.nl / Vinologics

Voor persoonlijk advies over onze producten of wijnkoeling in het algemeen kunt u ons bereiken op 035-5336578 of via de contact pagina. Voor een overzicht van alle activiteiten van de Vinologics groep klikt u hier.