Je eigen wijnkelder klimaatkast

Maatwerk Interieur in uw Vintec Wijnbewaarkast

Binnen de Vintec range bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor het interieur van de wijnbewaarkast. Hiermee ontstaat eigenlijk een wijnkelder binnenin de wijnkast. Wij bieden 7 standaard configuraties aan, deze kun je op onze website bekijken.

Wij kunnen deze Vintec Wijnkasten ook volledig naar je eigen wens inrichten, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Neem hiervoor contact met ons op. Deze wijnbewaarkasten zijn een ware eye-catcher en uniek in de markt. De wijn is hierin goed te organiseren waardoor je voorraad mooi overzichtelijk blijft. Een wijnkoelkast als deze op zich is al geweldig om te hebben staan thuis, en vaak onderdeel van gesprek. Ook worden deze wijnbewaarkasten met aanpasbaar interieur veel gebruikt in series van 3 of 4 (of meer) wijnkasten zij aan zij op een rijtje. Hier kan dan nog een mooie afdeklijst omheen worden gebouwd en zo ontstaat dan een zeer fraai aangezicht voor je wijncollectie.

Met dus dezelfde functie als een geklimatiseerde wijnkelder, maar dan veel gemakkelijker te plaatsen of in te bouwen, en veel overzichtelijker. Deze wijnkasten bieden mogelijkheden die in de meeste gevallen ook een stuk voordeliger uitkomen als het laten inrichten van een volledige wijnkelder. Dankzij de unieke op maat gemaakte houten leggers of het handige buizensysteem is het mogelijk om je wijnkast volledig naar eigen smaak in te richten. Ook is het mogelijk om dit later nog aan te passen, zo kun je bijvoorbeeld de afstand tussen houten leggers naar wens hoger of lager zetten, of het buizensysteem een andere indeling geven om je flessen beter passend te krijgen. Tevens kun je op een later moment losse onderdelen bij ons kopen om zo de indeling van je wijnkast zelf aan te passen. De wijnkasten en inrichting zijn van oer degelijke kwaltiet en hierdoor ook zeer geschikt voor gebruik in de Horeca.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook