SWISSCAVE WL155F WIJNKOELKAST

Deze wijnkoelkast past perfect in vrijwel iedere interieurstijl

Swisscave WL155F Wijnkoelkast

Deze SWISSCAVE wijnkoelkast van de Classic Line heeft 1 klimaatzone. De Classic Line van Swisscave bestaat uit wijnkasten met iets minder luxe specificaties, en toch van kwaliteit met een top design. De prijs-kwaliteit is dan ook heel goed van de Classic Line. Deze Swisscave is evengoed voorzien van een koolstoffilter, een temperatuur alarm, én een open deur alarm. Deze wijnkoelkast is bedoeld om vrijstaand te gebruiken, maar kan ook worden ingebouwd. Dankzij de nette afwerking van de gehele wijnkast is dit een ware eyecatcher. Er kunnen minimaal 47 en maximaal 55 flessen wijn in, dit is afhankelijk van het soort flessen en hun afmetingen, en hoeveel houten rekken u in de wijnkast laat zitten. Als u er 2 wijnrekken uit laat kunnen er maximaal 55 flessen wijn in.

Dankzij het compacte formaat en de rustieke uitstraling past deze SWISSCAVE WL155F wijnkoelkast perfect in vrijwel iedere interieurstijl. Deze SWISSCAVE wijnkoelkast heeft diverse opties in de kleur handgreep.

Het interieur van deze wijnbewaarkast is voorzien van houten uitschuifbare rekken met telescooprails op kogellagers. Deze houten rekken hebben een ideale voorgevormde pasvorm voor wijnflessen. De geïsoleerde glasdeur is afsluitbaar met een slot.

Deze SWISSCAVE is voorzien van betrouwbare temperatuurbeheersing via de digitale temperatuurregeling op het display. De wijn ligt volledig trillingsvrij in een veilige omgeving voorzien van de juiste klimatologische factoren die nodig zijn voor een ideale rijping van uw wijn. Dankzij het verwarmingselement is deze wijnbewaarkast tevens geschikt voor plaatsing in koude kelders of schuren. Zolang het maar boven de 0 graden Celsius blijft en niet warmer is als 38 graden Celsius dan zal de wijnkast goed zijn werk blijven doen en de gewenste instellingen aanhouden.

Voor een mooie presentatie van uw wijnen, zodat de etiketten leesbaar zijn kunnen optioneel display leggers worden meebesteld.

Meer informatie
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website