SWISSCAVE wijnbewaarkasten

Zwitserse kwaliteit in wijnbewaarkasten

SWISSCAVE wijnkoelkast
Zwitserse kwaliteit in wijnbewaarkasten. 

SWISSCAVE heeft zich sinds de oprichting in 2012 gevestigd op de markt voor wijnklimaatkasten, wijnkoelkasten & wijnbewaarkasten, en heeft snel naam gemaakt in Europa. De wijnkoeling van SWISSCAVE is met behulp van wijnexperts ontwikkeld en wordt geproduceerd volgens de laatste trends in de markt.

De wijnkoelkasten van SWISSCAVE zijn kwalitatief hoogwaardig. Bijzondere kwaliteitskenmerken staan bij SWISSCAVE hoog in het vaandel. Er zijn duidelijke verschillen, want wijnkasten verschillen niet alleen in hun eigenschappen en specificaties, maar ze verschillen ook in de keuze van onderdelen & materialen, hun kwaliteitsklasse en de high-end afwerking.

Bij SWISSCAVE worden de leggers gemaakt van hout met een hoge kwaliteit. Deze houten leggers zijn een lust voor het oog en zorgen voor een optimale opslag van wijnflessen op elke laag. De wijnflessen liggen veilig en kunnen er niet uitrollen, ook de leggers zijn zo gemonteerd dat het niet mogelijk is om ze er per ongeluk helemaal uit te trekken.

In de wijnkasten van SWISSCAVE is ook ruimte voor de dikkere Bourgogne en champagne flessen, en er kunnen zelfs Magnumflessen van 1,5 liter of 3 liter in. Al uw wijn kan dus optimaal worden opgeborgen in een veilige omgeving op de juiste temperatuur.

Meer informatie
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website