string(1) "p"

De Swisscave WL120F Rood Retro Stijl Wijnkoelkast

Super gave Retro Stijl wijnkast met één klimaatzone

Swisscave WL120F Rood Retro Stijl Wijnkoelkast

Deze knalrode Retro Wijnkast van SWISSCAVE is een ware eyecatcher! Super gave Retro Stijl wijnkast met één klimaatzone. Een ware lust voor het oog, als je rood een mooie kleur vindt tenminste. Verder is dit een prima wijnkast waar iedereen iets over te zeggen heeft als ze hem zien staan, en meestal krijgen ze er ook dorst van.

Deze wijnkoelkast is gemaakt op basis van Retro Design met behoud van de allernieuwste technieken op het gebied van wijnkoeling. Dus alleen het design is Retro de rest is wél bij de tijd. Deze wijnkoelkast is voor vrijstaand gebruik en kan niet worden ingebouwd. Dankzij de ronde 'hoeken' en mooie afwerking van deze wijnkoelkast met haar felle rode kleur is dit een uniek product. Er kunnen +/- 40 wijnfessen in bewaard worden. Dit aantal is mede afhankelijk van het soort wijnflessen en de afmetingen van de flessen.

Van binnen is deze wijnkoelkast voorzien van houten uitschuifbare rekken met telescooprails op kogellagers. De houten legger helemaal onderin heeft twee uitklapbare voetjes waardoor deze legger ook gebruikt kan worden als display legger. U kunt dan aangebroken flessen shuin/rechtop zetten en/of mooie flessen extra laten zien.

Deze houten rekken hebben een ideale voorgevormde pasvorm voor wijnflessen. De geïsoleerde glasdeur is afsluitbaar met een slot.

Deze SWISSCAVE is voorzien van betrouwbare temperatuurbeheersing via de digitale temperatuurregeling op het display.

Meer informatie 
Ga voor meer informatie en/of het gelijk bestellen ook naar onze website