Compacte BORA GP4 inductiekookplaat met afzuiging

De BORA GP4 is een compact model waar veel opbergruimte overblijft in de keukenkasten. De ideale oplossing voor kleine keukens met grote keukendromen.

Vandaag de dag worden kookdampen langs onderen afgezogen. Het BORA-principe. De BORA GP4 inductiekookplaat is een compacte inductiekooplaat met afzuiging. Omdat het hier om een compact model gaat, blijft er veel opbergruimte over in de keukenkasten en is het de ideale oplossing om in kleine keukens toch grote keukendromen te verwezenlijken.

Het toestel voor iedere keuken
Omdat de BORA GP4 een compact model is, blijft er veel opbergruimte over in de keukenkasten en is het de ideale oplossing om in kleine keukens grote keukendromen te verwezenlijken. Via het centrale bedieningspaneel worden de vier grote kookzones en de afzuiging aangestuurd. De hoogwaardige glaskeramiek van Schott heeft een unieke designprint. Een ander voordeel van dit toestel is de onderhoudsvriendelijkheid. Instroomsproeiers en vetfilters van roestvrij staal kunnen met één hand uit hun houder worden gehaald en zijn bovendien vaatwasmachinebestendig.

Highlights van de BORA GP4

 • Uiterst stil
  Dankzij de optimale luchtgeleiding in het toestel en het gebruik van een dubbel ventilatiesysteem werkt BORA GP4 ook bij hoge vermogensniveaus fluisterstil. Er is geen afleiding tijdens het koken en de gesprekken kunnen onverstoord doorgaan.
 • Maximale opbergruimte
  Door de geringe hoogte van minder dan 200mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei. Ook bij keukenblokken met een diepte van 60cm hoeft u bij gebruik met recirculatie geen laden in te korten. Helemaal anders dan anders.
 • Extra groot kookoppervlak
  Dankzij de niet-beperkende bediening van de kookoppervlakken en de optimale plaatsing en afmetingen van de kookzones is er plaats voor 2 grote pannen (max. 24cm) achter elkaar.
 • Eenvoudige reiniging
  Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen.
 • Compacte afmetingen
  Door zijn compacte afmetingen en 515mm diepe kookvelden is het systeem geschikt voor de standaard keukenblokken van alle gangbare fabrikanten.

Meer weten over BORA GP4
Efficiënt, innovatief & stijlvol: de kookveldafzuigingen van BORA zijn een must voor elke keuken. Kom langs in onze showroom om meer BORA apparatuur te zien. Of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.