Bora Pure; het vlaggenschip van uw keuken

De Bora Pure staat voor puristisch, strak en minimalistisch! Een mooi design wat uw keuken meer uitstraling geeft, omdat er geen grote afzuigkap nodig is.

Unieke eigenschappen en voordelen
De Bora Pure heeft een strak en minimalistisch design. Een kookplaat die niet opvalt in de keuken, maar toch het vlaggenschip van uw keuken is. Het gebruiksgemak van deze kookplaat met geïntegreerde kookplaat geeft u vele jaren kookplezier.

  • Verticale slider; de vertivale slider maakt de bediening nog eenvoudiger. Omhoog en omlaag bewegen of het veld aantikken en klaar, makkelijker kan de bediening niet.
  • eSwap; het filter kan gemakkelijk van bovenaf, via een instroomopening vervangen worden.
  • Uiterst stil; altijd bijzonder stil, zelfs op hoge vermogensniveau. Dit komt door de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor.
  • Eenvoudige reiniging; alle onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen gemakkelijk via de brede instroomopening verwijderd worden. Deze onderdelen zijn vaatwasbestendig.
  • Extra groot kookoppervlak; de centrale bediening en optimale plaatsing van de kookzones zorgt ervoor dat u met vier pannen van max. 24 cm. tegelijkertijd kunt koken.
  • Minimalistisch design; de afuizging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De onopvallende inductiekookplaat is zeer elegant maar paast ook perfect in een modern keukenontwerp.
  • Maximale opbergruimte; de kookplaat is maar 200 mm hoog, waardoor er heel veel opbergruimte overblijft in de onderkast voor bijvoorbeeld pannen en keukengerei.
  • Automatische regeling van de afzuiging; de prestaties van afzuiging worden continu bijgesteld naargelang uw kookgedrag van dat moment.

Maak de kookplaat persoonlijk
Het leuke en unieke aan de Bora Pure is de afzuiging. Niet alleen omdat deze in de kookplaat verwerkt zit, maar ook omdat u deze een persoonlijk tintje kunt geven. De afzuigmodule is namelijk verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Kies uit zwart, blauw, lichtbruin, mintgroen, oranje en donkerrood en geef uw inductiekookplaat met kookveldafzuiging een eigen touch.