Keuken uitgelicht: Keller Marbling Moods

De tweede keuken uit de nieuwe collectie keukenontwerpen van Keller is de klassieke keuken Marbling Moods. Uitgevoerd in 3 verschillende fronten.

De tweede keuken uit de nieuwe collectie keukenontwerpen van Keller is de klassieke keuken Marbling Moods. Uitgevoerd in 3 verschillende fronten - waaronder het nieuwe walnoot fineer - met een eiland en spoelgedeelte in composiet. Opvallend zijn verder de ‘zwevende’ kasten in het kookgedeelte.

Classy touch
De materialen in deze modern-klassieke keuken doen denken aan de stijlen uit de vorige eeuw. De combinatie van chique brons walnoot, olijfgroen en koperen accenten geven de keuken een 'classy' retro touch.

Zo kan het ook
Het front in houtfineer kunt u vervangen door een melamine deur. Ziet er net zo echt uit, maar kost u minder.

Meer weten?
Het is niet voor niets dat Keller al jarenlang één van de best verkochte keukenmerken in Nederland is. Doordat er zoveel variatie mogelijk is, wordt het wel heel makkelijk om uw droomkeuken samen te stellen. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk alle keukenopstellingen van Keller die we hebben staan. Of loop alvast virtueel binnen in onze showroom. Kijk voor meer informatie over de klassieke keuken Marbling Moods op de website van Keller.

U kunt ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs om een keuken samen te stellen. Wilt u vooraf nog even wat extra keukeninspiratie opdoen? Dan raden wij het zeker aan om onze keukenbrochure aan te vragen!