Keuken uitgelicht: Schüller Siena

De royale indeling van de gedeelde keuken structureert de werkprocessen perfect en creëert tegelijkertijd de nodige ruimte om het geheel te aanschouwen.

Groen is de kleur van de natuur en brengt een verfrissende sfeer en een ontspannen natuurlijkheid, zelfs in het kleinste stadsappartement! Vooral de donkere tinten van de groene kleurenserie, bijvoorbeeld diep bosgroen, stralen natuurlijke elegantie en zijn een perfecte keuze voor een individuele planning. Het wordt vooral markant als werkblad en niswand bewust als contrasten zijn gepland, bijvoorbeeld in een stralend wit marmeren decor.

Indeling
De royale indeling van de gedeelde keuken structureert de werkprocessen perfect en creëert tegelijkertijd de nodige ruimte om het geheel te aanschouwen. Compact en toch ruim: dat is de toon voor deze keuken! Dankzij de intelligente planning met twee tegenover elkaar liggende opstellingen zijn de kook- en spoelfuncties bewust van elkaar gescheiden - waardoor er meer ruimte overblijft om te genieten!

Frame racks
Perfect voor het laten stralen van geliefde voorwerpen: de Frame Racks met een minimalistisch frame in onyx zwart.

Fronten
Fluweelzacht en individueel: Dit watergedragen Dual Cure laksysteem UV-gedroogd vervult zowel ecologische eisen als ook een hoge hardheid en belastbaarheid. Door de fluweelmatte opper-vlakte is het front eenvoudig schoon te maken. Fluweelmat-lak wordt in een veelvoud aan kleuren aangeboden.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Siena. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

https://www.tielemankeukens.nl/keukens/160/schuller-siena