Miele 7000 serie Combi-stoomoven

Een stoomoven of een combi-stoomoven is een oven met stoomfunctie die waterdamp gebruikt om voedsel mee te verhitten.

Een stoomoven of een combi-stoomoven is een oven met stoomfunctie die waterdamp gebruikt om voedsel mee te verhitten. Binnen een handomdraai kan er een compleet diner op tafel gezet worden. Naast dat een stoomoven gemakkelijk is, is het ook heel gezond. Dit komt doordat voedsel niet in aanraking komt met water waardoor vitaminen en mineralen beter bewaard blijven. Ook de vorm en kleur blijven beter intact.

Alles in één oven
De combi-stoomoven uit de 7000 serie van Miele is een musthave in de keuken wanneer u houdt van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie. Deze combi-stoomoven heeft een exclusief en tijdloos design en combineert ongekende kwaliteit met intelligente bediening.

De Miele 7000 serie combi-stoomoven is een oven om mee te stomen, grillen, bakken en meer. Kies een combinatie van stomen en een andere manier van verwarmen, zodat het gerecht de perfecte consistentie krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het braden van gevogelte met de hete lucht-functie stoom toevoegen om het knapperig van buiten te maken en mals van binnen.

Handige functies
Alle Miele-stoomovens beschikken over een externe stoomunit en een zeer nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor u altijd een perfect kookresultaat realiseert. Bovendien blijven veel vitaminen en mineralen behouden, zodat u kunt genieten van de originele en volle smaak van de gerechten.

Met de DualSteam-technologie geeft u uw gerecht meer voedingsstoffen, vitamines en aroma. Ook krijgt u altijd een perfect sous-videsresultaat, omdat te gaar bijna onmogelijk is. De voorgeprogrammeerde kookprogramma's geven een echte smaakbeleving. Kies een van de kookprogramma's zoals groente, lam of vlees om de verschillende ingrediënten tegelijkertijd te kunnen bereiden – snel, eenvoudig, heerlijk.

Het motorisch openende bedieningspaneel geeft u in een handomdraai toegang tot het waterreservoir, het condensreservoir en de draadloze bratometer. Een andere leuke innovatie is de motionreact. Het display ziet wanneer u in de buurt komt en schakelt de ovenverlichting automatisch in.

Meer weten?
Stomen op een ander niveau met de Miele 7000 combi-stoomoven. Met deze combi-stoomoven voelt u zich een ware chef-kok. Wilt u meer weten over deze combi-stoomoven van Miele? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Magazine aanvragen