Keuken uitgelicht: Eggersmann Kalksteen Grigio Carnico, Sileston

Deze moderne exclusieve keuken van Eggersmann heeft een greeploos eiland van kalksteen Grigio Carnico met een laag gedeelte in Silestone wit.

Eggersmann Kalksteen Grigio Carnico, Silestone wit, geborstelt, gerookt. Deze moderne exclusieve keuken van Eggersmann heeft een greeploos eiland van kalksteen Grigio Carnico met een laag gedeelte in Silestone wit. De hoge kastenwand is van fineer geborsteld gerookt eiken, een prachtige combinatie met het kalksteen en het witte Silestone. De afwerkingen van deze keuken zijn van zeer hoge kwaliteit.

Eggersmann
Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Duurzaamheid vormt bij al onze keukensystemen één van de belangrijkste uitdagingen. Eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Een Eggersmann keuken kopen?
Bent u opzoek naar een Eggersmann keuken? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen graag met het ontwerpen van uw droomkeuken.