In deze mooie design kattenhuisjes wil elke kat wel slapen!

Handgemaakt en getest door het leukste testpanel: het Kattenfort. Een design kattenhuisje voor je kat. Als ze daar niet heerlijk in slaapt?

Sandra van Koningshoven 23 November 2018

Kattenfort, het design kattenhuis

Ik hou van design en ik hou van katten. Toen ik op de Instagram pagina van Kattenfort  terechtkwam, hoefde ik dus niet lang na te denken. Hier ga ik een mooi blog over schrijven! 

Mooi Mooi Mooi!

En hoe langer ik naar de foto’s van dit product kijk, hoe verliefder ik erop word. Want het Kattenfort is op zoveel verschillende manieren mooi.

kattenfort-kattenhuisje

Eén: Het is prachtig vormgegeven en staat fantastisch in ieder interieur.

Twee: Er is goed nagedacht over het ontwerp. Het staat namelijk ietsje van de grond, zodat je kat geen last heeft van tocht. En zoals je weet voelen katten zich veilig als ze zich kunnen verstoppen op een afgesloten plekje of uit kunnen kijken vanaf een hoge plaats. Er is overal rekening mee gehouden.

Drie: De maker van het Kattenfort gelooft dat je je hele leven iets terug moet geven. Daarom gaat er van de opbrengst van elk Kattenfort, een stukje naar een goed doel voor dieren.

Over de maker van het Kattenfort

Stefan maakt deze design kattenhuisjes in een gezellige gedeelde werkplaats in Groningen. Hij maakt het Kattenfort helemaal met de hand. De huisjes worden met grote zorg gezaagd, gelijmd en daarna natuurlijk heel goed geschuurd.

Stefan heeft van elk model een kleine voorraad beschikbaar op zijn website. Wil je iets anders? Iets groters of breder bijvoorbeeld? Stefan maakt dat gewoon voor je.

Het testpanel: Tommy en Lenny

Kattenfort-kattenhuisje-Testpanel

‘Tommy is een tester met 4 jaar ervaring. Hij is heel flexibel en mag graag op verschillende plaatsen zijn (uitrust)werk uitvoeren. Het Slaaphuisje vindt Tommy erg prettig omdat het lekker veilig en afgesloten ligt. Na wat rondrennen, als een wokkel gedraaid liggen, smeken om eten, theezakjes stelen, over het toestenbo-;=-; heen lopen en in kasten klimmen, laatjes openen...wil hij graag luieren in zijn Kattenfort.

Skills: flexibel, koppig, toch wel schattig, lui, eten, aandacht vragen.

Lenny, het broertje van Tommy, is heel sportief, hij is elke dag in de weer met zijn speelgoed, deze neemt hij overal mee naar toe en aarzelt niet om je te vragen het balletje weg te gooien zodat hij er achteraan kan rennen. Als Lenny moe is ligt hij graag op hoogte zodat hij onze kamer goed kan overzien.

Skills: super schattig en soms kurkdroog, maar altijd lief en de sterkste.’

DE KATTENFORTEN!

Slaaphuisje

Kattenfort-kattenhuisje-slaaphuisje

Slaaphuisje Dark Grey

Kattenfort-kattenhuisje-slaaphuisje-dark-grey

Slaaphuisje Dubbel

Kattenfort-kattenhuisje-slaaphuisje-dubbel

Slaaphuisje Dubbel Dark Grey

Kattenfort-kattenhuisje-Slaaphuisje-Dubbel-Dark-Grey 

Slaaphuisje Scratch (krabpaal)

Kattenfort-kattenhuisje-Slaaphuisje-Scratch-Krabpaal

Leuk zijn ze hè?! Ik heb er al eentje besteld! 

We hebben alle kattenhuisjes natuurlijk uitgebreid op onze website staan. Dan weet je preces welke er allemaal zijn en wat ze kosten. 

Dit vind je ook leuk!

Made.com breidt de lifestyle collectie uit met huisdieren bedden en accessoires
Dit zijn de 8 fijnste slaap-en knuffelplekjes voor je hond of kat
Je kat altijd veilig buiten in de tuin dankzij Protect-a-Pet kattennetten
Altijd het juiste hondenspeeltje met kong
Lotte vertelt: de filosofie achter het prachtige huisdierenmerk Designed by Lotte 

Reacties