Profielfoto van Designed by Lotte

Designed by Lotte

Energieweg 4, 5145 NW Waalwijk

Over ons

Designed by Lotte is een lifestyle merk gericht op interieur & huisdieren. Designed by Lotte bewijst dat huisdierproducten niet alleen functioneel, maar ook heel mooi kunnen zijn.

Interieur, lifestyle en huisdieren. Drie factoren die centraal staan in mijn leven.
Toen mijn nieuwe huis in 2008 helemaal af was, miste er iets. Producten voor mijn huisdieren, die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen in mijn landelijke interieur. Hondenkussens, krabpalen, kattenmandjes. Ik vond niets in een stijl die ik mooi vind. Ik zette een aantal schetsen op papier van producten die ik zo in mijn woonkamer zou zetten. Een idee werd een plan en zo werd Designed by Lotte geboren.

Inmiddels bestaat Designed by Lotte ruim 10 jaar en weten steeds meer mensen ons te vinden in hun zoektocht naar stijlvolle producten. Tijden veranderen en ook de mode verandert. Bij het ontwerpen van producten houd ik altijd rekening met de laatste trends. De nieuwe productlijn past dan ook niet alleen in een landelijk interieur, maar matcht ook mat industriële en vintage woonstijlen.

Persoonlijk vind ik niets zo leuk als het bedenken van nieuwe lifestyle en huisdier producten. Samen met mijn team gaan we op zoek naar ideeën en volgen de laatste trends & ontwikkelingen in mode lifestyle en interieur. Hieruit halen we inspiratie voor nieuwe producten.

Na het selecteren van de beste ideeën gaan we aan de slag met de product ontwikkeling. We gaan op zoek naar de juiste materialen en kleuren. Alle aspecten worden zeer bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.

Je huis wordt een thuis als je jezelf kunt zijn. Je eigen nestje met fijne spullen die passen bij jouw persoonlijkheid en interieur. Creëer met onze producten een eigen (life)style waar jij en je huisdier van kunnen genieten.

Liefs, 
Lotte