Partner

Kattenfort

Ik ben Stefan en ik maak toffe design kattenhuisjes in mijn werkplaats in Groningen. Elk kattenhuis wordt met veel zorg door mij gezaagd, gelijmd en daarna heel goed geschuurd. Ik geloof dat je in je leven altijd moet proberen iets terug te geven. Elk verkocht kattenhuis helpt alle dieren een klein beetje, want van elk kattenhuis gaat een stukje van de opbrengst naar een goed doel.

Website
algemene informatie

Kwaliteit en Garantie

Het kattenfort wordt gemaakt van stevige zware platen met een prachtig Russisch berken afwerking of met zwart mdf. Dit geeft een mooie strakke afwerking die helemaal past binnen je huis. De berken platen kunnen mogelijk reparatie plekjes hebben uit de fabriek. Hier heb ik helaas geen invloed op. Het hout is FSC goedgekeurd.

Een Kattenfort is een gebruiksvoorwerp, het is gemaakt om jaren mee te gaan, we geven daarom ook garantie op de stevige constructie. Omdat de constructie van hout is kan het gebeuren dat het hout kan verkleuren door de zon, of vlekken als er vloeistof op komt, hier kan ik geen garantie op geven.

Het kussen is intensief getest door het testteam. Het vilt is een stevige stof en kan tegen een stootje, echter is niet iedere kat even lief voor kussens/banken/stoelen/gordijnen. Daarom geen garantie op kussens.

Mocht er een gebrek zijn of ben je ontevreden dan hoor ik dit graag en zoeken we naar een gepaste oplossing.

artikelen

Slaaphuisje 2

Het slaaphuisje voor ieder moe katje!

Slaaphuisje Dark grey

Het slaaphuisje dark grey voor ieder moe katje!

Toon alle 4 artikelen
collecties
Kattenfort heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Steenhouwerskade 132
9718 DK Groningen
RECENSIES
CONTACT
Steenhouwerskade 132
9718 DK Groningen