Afvoersysteem voor rookgas van houthaarden | Schiedel Metaloterm

Schiedel Metaloterm adviseert voor zowel open als gesloten houthaarden de dubbelwandige Metaloterm AT en Metaloterm MF schoorsteensystemen.

Voor zowel open als gesloten houthaarden raadt Schiedel Metaloterm de dubbelwandige Metaloterm AT en Metaloterm MF schoorsteensystemen aan.

Het Metaloterm® AT systeem is een modulair dubbelwandig schoorsteensysteem van roestvast staal, voorzien van hoogwaardige isolatie en zonder warmtebruggen. Het is geschikt voor toepassingen met onderdruk en hoge rookgastemperaturen waarbij geen condensatie optreedt. Dit systeem is niet alleen bestand tegen schoorsteenbranden, maar ook herbruikbaar na gebruik.

Metaloterm® MF is een veelzijdig rookgasafvoersysteem dat geschikt is voor zowel hoge als lage temperaturen, condenserende en niet-condenserende toepassingen, zowel bij onder- als overdruksituaties.

Beide systemen kunnen worden toegepast op houtkachels en openhaarden. In geval van een schoorsteenbrand moet het systeem echter intern worden geïnspecteerd door een gekwalificeerde partij om de integriteit ervan te controleren alvorens het opnieuw te gebruiken.

Wil je meer informatie? Vraag hier gratis de brochure aan of bekjk meer informatie op de website van Metaloterm.