SCHIEDEL ISOKERN TUINHAARD

DE IDEALE BUITENHAARD

Traditionele buitenhaarden zijn vaak beperkt in hun vermogen om aangename warmte te bieden tijdens koude dagen in het voor- of najaar. Hoewel ze voor gezelligheid zorgen, duurt het vaak lang voordat ze voldoende stralingswarmte afgeven om het buitenverblijf echt comfortabel te maken. Met de Isokern Garden Fireplace is dit echter verleden tijd.

De Isokern Garden Fireplace biedt al snel na het aansteken van het hout een zeer aangename stralingswarmte, vergelijkbaar met die van een elektrische infraroodverwarmer. Dit komt door het innovatieve gebruik van vulkanisch puimsteen als constructiemateriaal, afkomstig van de Hekla vulkaan op IJsland, in combinatie met een hittebestendige keramische bekleding van de vuurmond. Door de snelle verhitting verandert dit keramische schild in een infraroodpaneel, waardoor een homogeen en comfortabel warmteveld naar de omgeving wordt uitgestraald.

Deze unieke tuinhaard wordt geleverd als modulair zelfbouwpakket in drie verschillende uitvoeringen, waardoor je zelf eenvoudig jouw ideale buitenhaard kunt samenstellen.

Wil je meer informatie over de Isokern Garden Fireplace? Je kunt ook meer informatie vinden op de website.