Rookgasafvoersysteem voor houtkachels | Metaloterm

Schiedel Metaloterm biedt veiligheid en onafhankelijkheid rechtstreeks bij de klant thuis


Een gezellige haard en frisse lucht dragen bij aan een hoger wooncomfort en een betere levenskwaliteit. Schiedel Metaloterm biedt veiligheid en onafhankelijkheid rechtstreeks bij de klant thuis.

Een haard of houtkachel vormt vaak het middelpunt van de woonkamer. In dit opzicht is het ontwerp en de uitstraling van groot belang. Schoorstenen en rookgasafvoeren kunnen volledig geïntegreerd worden in de wand, maar kunnen ook bewust als designelement worden benadrukt.

Het Metaloterm® EN systeem is een gladde, enkelwandige rookgasafvoer van roestvrij staal, verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, grijs en antraciet. Dit systeem kan ook worden gebruikt bij schoorsteenrenovaties als schoorsteenvoering.

Vanwege veiligheidsredenen vereist de installatie van rookkanalen expertise en kennis van zaken. Daarom levert Schiedel Metaloterm geen producten rechtstreeks aan consumenten. Als particulier kun je terecht bij een van hun erkende wederverkopers. Schiedel Metaloterm adviseert om gebruik te maken van een gecertificeerde en deskundige installateur.

Wil je meer informatie? Bekijk meer informatie op de website van Metaloterm.